Στις φλόγες παραλίγο να τυλιχτεί το σπίτι της Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βιργινίας Σακελλαροπούλου από φωτιά, που ξέσπασε κατά περίεργο τρόπο και από άγνωστη αιτία σε αλσύλιο του Υμηττού.
Το σπίτι της κ. Σακελλαροπούλου βρίσκεται στο αλσύλιο, απέναντι από εκεί ξέσπασε η φωτιά, επί των οδών Καραολή και Δημητρίου και Ιονίων Νήσων, ακριβώς δίπλα από σχολικό συγκρότημα.
Η ανώτατη εισαγγελέας βρισκόταν στο σπίτι της, όταν ξέσπασε η φωτιά σήμερα το απόγευμα και για καλή της τύχη, όταν είδε τις φλόγες, ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική, που έσπευσε εγκαίρως στο σημείο.
Εκείνη την ώρα έπνεαν πολλοί ισχυροί άνεμοι, με κίνδυνο να εξαπλωθεί η φωτιά στα σπίτια, αλλά και στα σχολεία.
Η εισαγγελέας κ. Σακελλαροπούλου, όπως και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, βγήκαν από τα σπίτια τους, που κινδύνευσαν να τυλιχτούν στις φλόγες!
Τελικά, μετά από τις προσπάθειες των πυροσβεστών, η φωτιά έσβησε, αφού έκαψε μεγάλο μέρος του αλσυλίου.
Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.