Φοινικούντα: Εξώδικο του ανιψιού του 68χρονου προς συγγενείς για την κηδεία και την ταφή
 
                Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα, όπου έχασαν τη ζωή τους ο 68χρονος ιδιοκτήτης κάμπινγκ και ο 61χρονος επιστάτης του. Ο ανιψιός του 68χρονου απέστειλε εξώδικη δήλωση – γνωστοποίηση προς συγγενείς του θύματος σχετικά με την κηδεία και την ταφή της τέφρας του, επικαλούμενος συμβολαιογραφική πράξη με την οποία είχε οριστεί διαχειριστής της τελευταίας βούλησής του.
Η τελετή προγραμματίζεται για σήμερα, Παρασκευή, στην κατοικία του θανόντος στη Φοινικούντα, με τον ανιψιό να διευκρινίζει ότι ενεργεί αποκλειστικά για την εκπλήρωση της επιθυμίας του θείου του και χωρίς πρόθεση αντιπαράθεσης.
Την ίδια ώρα, η αστυνομική και δικαστική έρευνα για τη διπλή δολοφονία φαίνεται να οδεύει προς ολοκλήρωση, σχεδόν έναν μήνα μετά το έγκλημα. Οι δύο 22χρονοι από την Καλλιθέα που έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους παραμένουν υπό εξέταση, με τις αρχές να εντοπίζουν κενά στις καταθέσεις τους σχετικά με το κίνητρο και τον τρόπο δράσης τους.
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων προσώπων, πιθανόν για κληρονομικούς λόγους, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που ενισχύουν αλλά και άλλες που αποδυναμώνουν αυτό το σενάριο.
Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να αναζητά κρίσιμα στοιχεία, όπως το όπλο του εγκλήματος, ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και αντικείμενα που οι δράστες φέρονται να πέταξαν μετά τη δολοφονία.
Σχετικά Άρθρα
31/10/2025 - 22:00
31/10/2025 - 21:50
31/10/2025 - 21:49
Δείτε επίσης
 
       
           
                   
                   
                  