Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2025

Φάρσαλα: Κλείδωσε πελάτισσα μέσα στο κατάστημά του στα και εξαφανίστηκε – Την απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στα Φάρσαλα στη Λάρισα, με «θύμα» μια 45χρονη γυναίκα η οποία πήγε για ψώνια σε κατάστημα και κατέληξε κλειδωμένη μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η 45χρονη γύρω στις 11:00 το πρωί, μπήκε σε κατάστημα κινέζικων ειδών και κάποια στιγμή βρέθηκε στο δοκιμαστήριο για να φορέσει ένα ρούχο.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος ωστόσο, δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της, κλείδωσε και έφυγε για την πόλη της Λάρισας.

Η γυναίκα λίγα λεπτά μετά αντιλήφθηκε ότι είχε μείνει μόνη στο μαγαζί και πως αυτό ήταν κλειδωμένο. Άμεσα ειδοποίησε της Αρχές, ενώ χρειάστηκε αρχικά η επέμβαση κλειδαρά και στη συνέχεια στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φαρσάλων για να ανοίξουν την πόρτα και να βάλουν τέλος στην περιπέτειά της.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή