Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Έβρος: Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών – Εγκέφαλος Έλληνας από Λαύριο

Μοιραστείτε το

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών εξαρθρώθηκε από την ελληνική αστυνομία. Τουλάχιστον 9 άτομα έχουν συλληφθεί από τις Αρχές, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερα από 30 άτομα. Εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να είναι ένας Έλληνας από την ανατολική Αττική.

Το κύκλωμα βρισκόταν σε άμεση συνεννόηση με δουλέμπορους από την Τουρκία και έδιναν προκαθορισμένο ραντεβού στον Έβρο. Στη συνέχεια οι Τούρκοι περνούσαν τους μετανάστες σε ελληνικό έδαφος, τους οποίους παραλάμβανε το κύκλωμα με ενοικιασμένα οχήματα και τους έκρυβαν σε διάφορες πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Έπειτα, με το κατάλληλο αντίτιμο τους μετέφεραν με αυτοκίνητα στην κεντρική Ευρώπη ή μέσω θαλάσσης σε γειτονικές χώρες, όπως η Ιταλία. Παράλληλα, στην περιοχή της Κρυσταλοπηγής σε εξέλιξη βρίσκεται μία μεγάλη έρευνα από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς σημειώθηκαν 14 συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών.

Οι Αρχές προχώρησαν σε 14 συλλήψεις, μεταξύ αυτών και επτά αστυνομικοί. Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα σπίτια τους εντοπίστηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά και πλαστά διαβατήρια.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.