Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κλειστοί αύριο οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεντρώσεις και πορείες έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Μοιραστείτε το

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κλειστοί θα μείνουν αύριο Τετάρτη 6/12 για κάποιες ώρες δύο σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων.

Συγκεκριμένα με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει αύριο Τετάρτη στις 9 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας, καθώς θα υπάρχουν εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο που συμπληρώνονται 15 χρόνια από τη δολοφονία του.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.