Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

Εκλογές 2023 – Πάτρα: Συνελήφθη ηλικιωμένη επειδή έριξε δύο φακέλους στην κάλπη

Μία ηλικιωμένη συνελήφθη στην Πάτρα κατά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Το περιστατικό σημειώθηκε στο 426 Εκλογικό Τμήμα, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24. News συγγενικό της πρόσωπο, της είχε δώσει σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. Ωστόσο, η γυναίκα μπερδεύτηκε και έριξε στην κάλπη τον φάκελο με το έτοιμο ψηφοδέλτιο αλλά και τον φάκελο που παρέλαβε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει

Όταν έγινε αντιληπτή, η δικαστική αντιπρόσωπος κάλεσε την Αστυνομία για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ηλικιωμένη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα όπου εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Η ανάρτηση Τσουβέλα για την… Αγαπηδάκη: Όταν το «Προλαμβάνω» συνάντησε το 3-4-3 του Παναθηναϊκού Μια τυχαία συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, είχε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και, όπως ήταν αναμενόμενο, την έκανε story με τον δικό του τρόπο. «Αυτή μου λέει για το Προλαμβάνω και εγώ για το 3-4-3 του Παναθηναϊκού. Καμία συνεννόηση…», έγραψε ο γνωστός κωμικός, ανεβάζοντας κοινή τους φωτογραφία. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσουβέλας αναφέρεται στην Αγαπηδάκη στα social media. Και στο παρελθόν, με αναρτήσεις ή σχόλιά του, έχει σταθεί είτε στη δημόσια παρουσία της είτε στη δουλειά της στο Υπουργείο Υγείας. Αυτή τη φορά, πάντως, η συζήτηση φαίνεται πως είχε δύο εντελώς διαφορετικές ατζέντες: από τη μία το «Προλαμβάνω» και η δημόσια υγεία, από την άλλη το σύστημα του Παναθηναϊκού. Κάπως έτσι γράφονται τα πιο απρόβλεπτα πολιτικά στιγμιότυπα.

24/07/2026 - 10:35

24/07/2026 - 10:30

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή