Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΕΚΑΒ: Άνδρας περιμένει ασθένοφορο από τις 15:50 για την μητέρα του που έπαθε πνευμονική εμβολή

Μοιραστείτε το

Το ΕΚΑΒ για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνει την σήψη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την υποβάθμιση της υγείας από τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KontraNews.gr, άνδρας κατήγγειλε την πλήρη αδιαφορία και ανικανότητα του ΕΚΑΒ να μεταφέρει την μητέρα του που έπαθε πνευμονική εμβολή στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η ασθενής ένιωσε έντονη αδιθεσία με αποτέλεσμα ο υιός της να την μεταφέρει σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος τους ενημέρωσε πως πρόκειται για πνευμονική εμβολή και τους συνέστησε να μεταφερθεί η γυναίκα στον νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η πρώτη κλήση πραγματοποιήθηκε από την περιοχή Κερατσινίου στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στις 15:50. Παρ’ όλα αυτά, πέρασαν τέσσερις ώρες το ασθενοφόρο δεν έφτασε ποτέ. Στην συνέχεια, ακολουθήσουν αλλεπάλληλες κλήσεις στο ΕΚΑΒ για να πάρουν την απάντηση πως το περιστατικό τους κρίνεται πραγματικά επείγον, αλλά δυστηχώς υπάρχει φόρτος εργασίας και άλλα περιστατικά που είναι σημαντικότερα από το συγκεκριμένο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως δίνονταν αναγκαστικά ρεπό στα πληρώματα του ΕΚΑΒ λόγω βλαβών στα ασθενοφόρα

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.