Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό – Κρατείται σε ειδική πτέρυγα

Κάτω από δρακόντεια μέτρα έφτασε τη Δευτέρα στις φυλακές Κορυδαλλού η Ειρήνη Μουρτζούκου και για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει σε ειδική πτέρυγα μαζί με άλλες κρατούμενες για παρόμοια αδικήματα.

Η 25χρονη που ομολόγησε τις δολοφονίες τριών βρεφών και της αδερφής της κρατείται, όπως αναφέρει το Star, στην ίδια πτέρυγα, αλλά σε άλλο κελί, όπου βρίσκονται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία, αν και κρατείται στις φυλακές της Θήβας, έχει μεταφερθεί στον Κορυδαλλό για ιατρικούς λόγους προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο.

Στο ίδιο κελί με τη μητέρα από την Πάτρα όμως κρατείται και η μητέρα του μικρού Άγγελου που είχε ξυλοκοπηθεί πριν από λίγους μήνες και είχε πεθάνει στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η κατηγορούμενη κρατείται μόνη της και τελεί υπό συνεχή επιτήρηση. Περιγράφεται ως ήρεμη και ψύχραιμη, ενώ φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεση να μεταφερθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, κάτι που είχε αναφέρει και στο απολογητικό της υπόμνημα

Αποδοκίμασαν την Ειρήνη Μουρτζούκου

Με το που έφτασε στο σωφρονιστικό κατάστημα η Ειρήνη Μουρτζούκου, υπήρξαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο που την περίμενε από νωρίς το πρωί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην πτέρυγα που θα φιλοξενηθεί για το επόμενο διάστημα.

Για λόγους ασφαλείας η 25χρονη καθ’ ομολογίαν βρεφοκτόνος θα παραμείνει περιορισμένη και θα έχει επαφή μόνο με πολύ λίγες συγκρατούμενές της.

Πηγή:reader.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή