Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δολοφονία σοπράνο Λυρικής: Προσπάθησε να ανακαλέσει τη δωρεά της στον Πακιστανό που τη φρόντιζε

Μοιραστείτε το

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, τον Μάρτιο του 2022.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα», η σοπράνο είχε επιχειρήσει να κάνει ανάκληση της δωρεάς στον άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν που είχε αναλάβει τη φροντίδα της.

Συγκεκριμένα, η σοπράνο είχε καταθέσει μία 14σέλιδη αγωγή τον Ιούνιο του 2021, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Μιλάνο της Ιταλίας και μετά το πέρας των σπουδών της επέστρεψε στην Ελλάδα και διορίστηκε στη χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στη συνέχεια η 76χρονη περιέγραψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε μετά τη συνταξιοδότησή της, καθώς έπασχε από σοβαρή ασθένεια, και τόνισε πως αναζητούσε βοήθεια, με τον συγκεκριμένο άνδρα να προσφέρεται να τη φροντίσει.

Η σοπράνο του έγραψε δύο ακίνητα σε Αθήνα και Λουτράκι, με τον άνδρα να εξαφανίζεται και να μην δίνει σημεία ζωής, παρά τις κλήσεις της.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε στην αγωγή της ότι ο άνδρας για ένα διάστημα τουλάχιστον ενός έτους είχε πρόσβαση στην τραπεζική της κάρτα και το PIN της για να λαμβάνει τη σύνταξή της και να εξοφλεί τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Ο άνδρας απέσπασε 50.000 ευρώ από τον λογαριασμό της, με αποτέλεσμα η 76χρονη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.