Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Σκότωσαν τον βασικό μάρτυρα στη Βουλγαρία

Μοιραστείτε το

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα από τον άνδρα που εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου, σε μια υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο τον Οκτώβριο του 2018. Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» για την επερχόμενη δίκη, η οποία ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, όπως είπε ο Μαρακάκης, η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς δολοφόνησαν στη Βουλγαρία τον βασικό μάρτυρα. «Με βάση τα στοιχεία μέχρι σήμερα και τις καταδίκες των δύο δραστών φαίνεται πως αυτοί οι άνθρωποι τον παρακολουθούσαν για περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να ανακαλύψουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το συμβόλαιο» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρακάκης αναφέρθηκε και στην εκτέλεση του βασικού μάρτυρα της δίκης, του ανθρώπου που είχε αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή. «Δολοφονήθηκε στη Βουλγαρία, στο εξωτερικό και από τότε περιμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει κάτι νέο από τις έρευνες ώστε να συσχετιστεί με αυτή τη δικογραφία» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.