Διαμαρτυρία έξω από γραφεία βουλευτών στην Λάρισα ετοιμάζουν οι αγρότες – Οργάνωση της πανελλαδικής σύσκεψης του Σαββάτου
Διαμαρτυρία με τρακτέρ έξω από γραφεία των τριών βουλευτών της ΝΔ ετοιμάζουν οι αγρότες της Λάρισας για την Παρασκευή, ενόψει της σύσκεψης της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, το Σάββατο στην Λάρισα.
Αύριο (11/12) θα μεταβούν στο μπλόκο της Νίκαιας φορείς και σωματεία για να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στους αγρότες, ενώ θα πραγματοποιηθεί συναυλία. Την Παρασκευή το απόγευμα, αγρότες του μπλόκου, θα μεταβούν με τα τρακτέρ τους στην Λάρισα, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία των τριών κυβερνητικών βουλευτών.
Το Σάββατο στις 12:00 ρο μεσημέρι, στην πανελλαδική συνέλευση θα οριστεί η επιτροπή των αγροτών που θα καθήσει στο τραπέζι του διαλόγου με την κυβέρνηση, όπως επίσης και οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, πριν την συνάντηση στο Μαξίμου.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης