Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δεσμεύεται η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά

Μοιραστείτε το

Λίγες ώρες μετά δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, δεσμεύτηκε και η περιουσία της συζύγου του, Μαρία Καρρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, η δέσμευση αφορά τη δική της ατομική περιουσία και όχι τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος , Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

 

 

Υπενθυμίζεται πως χθες Τρίτη ο Φρέντυ, ο ένας εκ των δύο γιων του Γιώργου Τράγκα, αποποιήθηκε την κληρονομιά του δημοσιογράφου και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών.

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος. Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)» σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Φρέντυ Τράγκα, Θέμης Σοφός.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.