Κυριακή, 14 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χωρίς λεωφορεία για πέντε ώρες η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη

Οπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση το συνδικάτο τους

Μοιραστείτε το

Σε πεντάωρη στάση εργασίας προχωρούν την ερχόμενη Πέμπτη (6 Απριλίου), από τις 11 το πρωί, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση το συνδικάτο τους.

Οι εργαζόμενοι μιλούν για απαξίωση της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη, η οποία όπως υποστηρίζουν «έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους και το επιβατικό κοινό», ενώ κάνουν λόγο για «καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου».

Η ανακοίνωσή του Σωματείου στον ΟΑΣΘ

«Η συνεχιζόμενη απαξίωση της συγκοινωνίας στην πόλη μας, έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους σε αυτήν αλλά και το επιβατικό κοινό της πόλης μας που παραμένει αποδέκτης της αδιαφορίας διαχρονικά των Κυβερνήσεων και υφίσταται καθημερινά αφάνταστη ταλαιπωρία από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων μας, το Δ/Σ του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, προσκαλεί τα μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 6 Απρίλη 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Συνδικάτου μας, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, σε συνέντευξη Τύπου για ενημέρωση επί της κατάστασης που επικρατεί στην συγκοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.