Άγριος καυγάς μεταξύ Φιλιππίδη και Μπιμπίλα – Το δικαστήριο έβγαλε έξω τον κατηγορούμενο για να ηρεμήσει

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ του Σπύρου Μπιμπίλα και του κατηγορούμενου για δύο απόπειρες βιασμού, Πέτρου Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας που ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ καταθέτει ως μάρτυρας.

Ο διάλογος που παρατίθεται είναι χαρακτηριστικός.

Φιλιππίδης: Είχατε καταγγελία για ανήλικο και τη σκίσατε γιατί είναι φίλος σας;
Μπιμπίλας: Δεν ξέρω τι λέτε. Εγώ να σκίσω καταγγελία;
Φιλιππίδης: Εμένα θα μου πεις; Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σωματείο;
Μπιμπίλας: Δεν ξέρω τι λες.
Φιλιππίδης: Να σου πω εγώ μετά! Και για σένα υπήρχε καταγγελία!
Μπιμπίλας: Για μένα; Θα γελάσουμε τώρα. Δεν ντρέπεσαι να τα λες αυτά. Πάμε έξω να τα πούμε.
Φιλιππίδης: Δε ντρέπομαι. Εγώ παλεύω για τη ζωή μου! Θα παλέψω μέχρι τελευταίας ρανίδος. Με όλα τα μέσα θα παλέψω! Δεν με ενδιαφέρει να τελειώνω γρήγορα! Θα πεθάνω, αλλά πεθάνω την ώρα που πρέπει.
Απευθυνόμενος ο κατηγορούμενος στους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας τους είπε «μη με ειρωνεύεστε. Εγώ παλεύω για τη ζωή μου».

Το δικαστήριο ζήτησε να βγει έξω ο κατηγορούμενος για να ηρεμήσει, προκαλώντας την αντίδραση των συνηγόρων του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή