Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χαλκίδα: Κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου της 63χρονης

Η σύλληψη του προσώπου που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης γυναίκας αναμένεται ίσως εντός και των επόμενων ωρών

Μοιραστείτε το

Κοντά στο να εντοπίσουν τον δολοφόνο της 63χρονης γυναίκας στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές.

Σύμφωνα με ρερπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. αξιοποίησε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που έχει συλλέξε και βρίσκεται κοντά στο να διαλευκάνει το έγκλημα. Μάλιστα, η σύλληψη του προσώπου που έκοψε το νήμα της ζωής στην άτυχη γυναίκα αναμένεται ίσως εντός και των επόμενων ωρών.

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ποιοι γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, οι δράστες γνώριζαν για το βάζο με τα χρήματα στην ντουλάπα της άτυχης γυναίκας.

Ωστόσο, ο ξάδερφος της 63χρονης που μίλησε στην εκπομπή «TLive», εκτιμά πως ο δολοφόνος δεν είχε οικονομικό κίνητρο. «Τώρα, να πηγαίνει ο άλλος για ληστεία και να πηγαίνει ακριβώς εκεί που είναι τα χρήματα είναι λίγο ύποπτο», σχολίασε.

Συνεχίζοντας, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πατάς στον άλλον 5 μαχαιριές στον αυχένα σε συγκεκριμένο σημείο. Θα της είχε ρίξει και δύο μαχαιριές στα πλευρά. Ίσως και μια στην κοιλιά, δεν ξέρω και εγώ που αλλού. Εδώ μιλάμε ότι είχε 5 μαχαιρίες η κοπέλα στον αυχένα. Αυτό μου φαίνεται επαγγελματικό χτύπημα».

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα σημειώθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου στην Άνω Παναγίτσα Χαλκίδας. Το σώμα της άτυχης γυναίκας είχε μαχαιριές στην πλάτη, ενώ φαίνεται πως τη ρίξανε από τη σκάλα.

Οι αστυνομικοί έψαξαν για εικόνες από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις την ημέρα της δολοφονίας. Αυτό που εντόπισαν, ήταν «ορφανά» αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν στο θύμα, στην κόρη της ή στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.