Τετάρτη, 8 Απριλίου 2026

Μπουκώρος στο ΕΡΤnews: Είμαι ο μόνος βουλευτής που έκανα καταγγελίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

«Παρόμοιο πρόβλημα με αυτό το ζευγάρι είχαν εκείνη την εποχή, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, 1.026 κτηνοτρόφοι σε όλη την χώρα και ρυθμίστηκαν τα προβλήματά τους».

Ο κ. Μπουκώρος πρόσθεσε ότι μια κοινοβουλευτική παρέμβαση μπορεί να απαντηθεί σε τρεις μήνες. «Οι άνθρωποι, αλλά και τα ζώα πρέπει να τρώνε καθημερινά. Άμα περιμένουν την απάντηση μετά από δύο, τρεις μήνες και αν αυτή θα μεταβληθεί σε πολιτική απόφαση, τότε δεν θα μείνει ούτε ένα ζώο ζωντανό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπογράμμισε ότι «οι παρεμβάσεις έγιναν, γιατί στον ΟΠΕΚΕΠΕ υπήρχε προβληματικός κανονισμός λειτουργίας».

Την ίδια ώρα, σχολίασε ότι είχε καταγγείλει τα σκάνδαλα στον οργανισμό όπου με εικονικές εκτάσεις γης εισέπρατταν εκατομμύρια, «αλλά αυτό δεν το επισημαίνει κανείς». «Είμαι ο μόνος από τους 300 βουλευτές που έκανα συγκεκριμένες καταγγελίες που πήγαν στην Εισαγγελία και απέδωσαν αποτελέσματα και σήμερα βρίσκομαι απολογούμενος».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή