Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2025

Κακουργηματική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας εις βάρος του 34χρονου που κλώτσησε και πάτησε με το αυτοκίνητό του ένα γατάκι (βίντεο)

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον 34χρονο άνδρα στην Καλαμαριά αρχικά να κλοτσά ένα γατάκι και στη συνέχεια να το πατά με το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα της Τρίτης.
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο και από πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν πολύ γρήγορα, οι αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμαριάς προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, μια ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, 4.500 ευρώ και μια πλαστικοποιημένη κάρτα για το «κόψιμο» της ναρκωτικής ουσίας.

 

Να σημειώσουμε πως τέτοιες πράξεις βίας κατά των απροστάτευτων ζώων, καταλήγουν να εξελίσσονται σε πράξεις βίας κατά των ανθρώπων.

Μετά τη σύλληψή του αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Κακουργηματική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του 34χρονου που συνελήφθη με την κατηγορία ότι κλώτσησε και πάτησε με το αυτοκίνητό του ένα γατάκι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το τετράποδο να χάσει τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, διώκεται για φόνο ζώου και για διακίνηση ναρκωτικών με τη μορφή της αγοράς και κατοχής, επειδή βρέθηκε στο σπίτι του ναρκωτική ουσία (κοκαΐνη βάρους 76,33 γραμ.), όπως επίσης για οπλοκατοχή (αναδιπλούμενο μαχαίρι). Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή και μέχρι να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση παραμένει υπό κράτηση.

 

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή