Αποκάλυψη για τη Μουρτζούκου: «Είχε σχέσεις με την Πόπη μέχρι τη σύλληψη»

«Έμεναν μαζί«, δήλωσε η μητέρα της κατηγορούμενης, Πόπη Αναγνωστοπούλου
Σχέσεις μέχρι και λίγο πριν τη σύλληψή της φέρεται να είχαν η Ειρήνη Μουρτζούκου και η μητέρα του Παναγιωτάκη, Πόπη, όπως αποκάλυψε η μητέρα της κατηγορούμενης.
«Ήξερα ότι η Ειρήνη έμενε με την Πόπη. Μέχρι πρόσφατα. Περίπου μια εβδομάδα πριν την πιάσουν», δήλωσε στην εκπομπή Open Τώρα η Πόπη Αναγνωστοπούλου. Υποστήριξε, δε, ότι την ενημέρωσαν πως οι δύο νεαρές γυναίκες εθεάσησαν να διασκεδάζουν μαζί και ότι διατηρούσαν στενές σχέσεις.
Ωστόσο, μετά τη σύλληψη, η Ειρήνη Μουρτζούκου φαίνεται να έχει αλλάξει στάση. Παρόλο που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τέσσερα παιδιά – τα δύο μωρά της, τη μικρή αδερφή της και το παιδί της κουμπάρας της Κατερίνας – αποποιήθηκε κάθε ευθύνη για τον θάνατο του Παναγιωτάκη στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε, «δείχνοντας» ως υπαίτια τη μητέρα του, Πόπη Αβράμη.
Μουρτζούκου: «Έμενε σε οικοδομή, δίπλα από την Πόπη. Έγινε αφόρητη»
Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής, υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης, η οποία βάζει στο «κάδρο» και τρίτο εμπλεκόμενο άτομο για την υπόθεση του Παναγιωτάκη.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης