Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ανατροπή νταλίκας στον Κηφισό: Άνοιξε ο δρόμος, μεγάλο το μποτιλιάρισμα – Γεμάτο με πορτοκάλια το φορτηγό

Μοιραστείτε το

Μεγάλο εξακολουθεί να είναι το πρόβλημα με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στον Κηφισό, παρά το γεγονός πως άνοιξε ο δρόμος μετά το ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα με την  ανατροπή νταλίκας. Το φορτηγό μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια στην αγορά του Ρέντη. Λίγο μετά τις 09:20 το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κηφισό.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το φορτηγό ντελαπάρισε στο ύψος της συμβολής της μεγάλης οδικής αρτηρίας με την οδό Αγίας Άννης στο δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Η κυκλοφορία για αρκετή ώρα διεκόπη στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς δεν ήταν ασφαλές να συνεχιστεί η διέλευση οχημάτων εξαιτίας των πορτοκαλιών και των τελάρων που είχαν πέσει στην άσφαλτο της Λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία στον Κηφισό αποκαταστάθηκε πλήρως. Νωρίτερα, η κυκλοφορία διεξαγόταν από την αριστερή και τις δύο επόμενες δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας. Λίγο πριν τις 06:30 είχαν δοθεί στην κυκλοφορία δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Νωρίτερα, η Τροχαία είχε αναφέρει πως «λόγω εκτροπής μεταφορικού φορτίου, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού και στον παράδρομό της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.