Αλεξανδρούπολη: Χειροπέδες σε έξι ανηλίκους για κλοπές μοτοσικλετών
Στη σύλληψη έξι ανηλίκων για κλοπές μοτοποδηλάτων προχώρησαν το Σάββατο (15/11) οι αστυνομικές αρχές στην Αλεξανδρούπολη, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν οκτώ ενήλικοι γονείς για παραμέληση εποπτείας των παιδιών τους.
Όπως αναφέρει το e-evros.gr, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων εξιχνίασαν τρεις περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων που είχαν σημειωθεί μεταξύ 11 και 15 Νοεμβρίου 2025. Οι έρευνες ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία κλοπής μοτοποδηλάτου το πρωί της 15ης Νοεμβρίου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, οι αρχές εντόπισαν δύο ανήλικους να κινούνται με το κλεμμένο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η αστυνομική διερεύνηση αποκάλυψε ότι οι δύο ανήλικοι, μαζί με ακόμη τέσσερις συνομήλικούς τους, είχαν κλέψει συνολικά τρία δίκυκλα από διάφορα σημεία της πόλης. Τα δύο επιπλέον οχήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα κινητό τηλέφωνο.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ανηλίκων για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι οκτώ ενήλικοι γονείς κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης