Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

“Αγλαΐα Κυριακού”: Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια σε 4χρονο παιδί

Μοιραστείτε το

Επείγουσα έκκληση για τη χορήγηση αίματος και αιμοπεταλίων, κάνει η οικογένεια του 4χρονου Χρήστου Παπαδόντα, που νοσηλεύεται στην ογκολογική μονάδα παίδων του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Όπως αναφέρουν οι οικείοι του αγοριού στην ανάρτησή τους, χρειάζεται 50 φιάλες αίματος σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Αθήνας και ακόμη 20 άτομα να δώσουν αιμοπετάλια στη μονάδα αιμοδοσίας παίδων του “Αγλαΐα Κυριακού”.

“Επείγον. Παπαδόντας Χρήστος του Θωμά 4 ετών, Ογκολογική μονάδα παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και αιμοπετάλια στην αιμοδοσία παίδων. Θέλει 50 φιάλες αίμα και 20 άτομα να πάνε στο νοσοκομείο να δώσουν αιμοπετάλια.

Όσοι μένετε Αθήνα δώστε αιμοπετάλια αν μπορείτε. Η διαδικασία αιμοπεταλίων διαρκεί 1 ώρα, σου παίρνουν το αίμα σου, το φιλτράρουν μέσω ενός μηχανήματος και σου ξαναβάζουν το αίμα σου από άλλη φλέβα.

Αιμοπετάλια μπορείς να δίνεις ανά δύο εβδομάδες και δεν παίζει ρόλο αν έχεις δώσει αίμα.

Όσοι έχετε γνωστούς στην Αθήνα πείτε τους γιατί τα αιμοπετάλια δίνονται μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.