Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Άγιοι Ανάργυροι: Τι υποστηρίζει αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ που έφτασε στο ΑΤ μετά τη γυναικοκτονία

Η μαρτυρία αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ που έφτασε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων μετά τη γυναικοκτονία της Κυριακής.

Μοιραστείτε το

Τα όσα είδε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων όπου δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της περιέγραψε στην αναφορά του αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. που έφτασε στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ., έλαβε σήμα για ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων.

Μάλιστα, όπως είπε, η Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαιρώνουν και έκλεισε τη γραμμή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Mega, από την τηλεφωνική συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση δεν προκύπτει ούτε η δήλωση περί μαχαιρώματος ούτε και το κλείσιμο του τηλεφώνου.

«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα Κυριακή Γρίβα φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή», αναφέρει αρχικά ο αστυνομικός και συνεχίζει: «Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αγ. Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.