Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2025

Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο αγοράκι στη Θεσσαλονίκη – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ένα 12χρονο αγόρι παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο το μεσημέρι της Τετάρτης (8/10) στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 14:30 στην οδό Σύρου, στα όρια των περιοχών Κάτω Τούμπας και Χαριλάου, κάτω από τον Κήπο του Καλού. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το παιδί χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Ο οδηγός του οχήματος παρέμεινε στο σημείο και συνεργάστηκε με τις αρχές, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τραύμα στο πόδι, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία εξετάζει τα αίτια του ατυχήματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή