Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Η Φιλίτσα Αρβανίτη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου

Μοιραστείτε το

Με τον συνδυασμό «Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο» κατεβαίνει στις φετινές εκλογές η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φιλίτσα Αρβανίτη, Eπικοινωνιολόγος και Διοικητικό Στέλεχος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους δημότες του Παλαιού Φαλήρου –και κυρίως με διάθεση προσφοράς, έχω την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για τη θέση της δημοτικού συμβούλου, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννης Φωστηρόπουλος #ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, άξονα την αγάπη για τον τόπο μας και με επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του, θα υπηρετήσω με συνέπεια τον θεσμό της αυτοδιοίκησης και το έργο του Δημάρχου μας.»

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και του επιχειρείν, είναι σίγουρο ότι θα είναι χρήσιμη στον τόπο που γεννήθηκε και κατοικεί όλα τα χρόνια της ζωής της. Με όρεξη για δουλειά, με νέες ιδέες, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και αφοσίωσης για την πόλη του Π. Φαλήρου, ζητά τη στήριξή μας στις 08 Οκτωβρίου.

Πώς προέκυψε η ενασχόληση με τα κοινά;

Με κινητήρια δύναμη την αγάπη μου για το Παλαιό Φάληρο, επεδίωξα την ενεργό συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά το 2019 ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, επιθυμώντας να προσφέρω την εμπειρία και τις γνώσεις μου. Το Παλαιό Φάληρο, μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε όλα τα επίπεδα. Ο Δήμαρχος μας Γιάννης Φωστηρόπουλος, κατά τη διάρκεια της θητείας του πάλεψε για την αλλαγή της καθημερινότητας των Δημοτών της πόλης μας, ενώ εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις που εκτόξευαν τον προϋπολογισμό του Δήμου, υλοποίησε σύγχρονα τεχνικά έργα και εφήρμοσε καινοτόμες ιδέες. Είμαι λοιπόν της άποψης ότι οι νέοι άνθρωποι που μεγαλώσαμε και αγαπάμε την πόλη μας, μπορούμε να συνεχίσουμε, να βοηθάμε ενεργά στο να αποκτήσει το Παλαιό Φάληρο τη θέση που του αξίζει και να αποτελέσει πυλώνα των Νοτίων Προαστίων.

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς.

Είμαι αριστούχα πτυχιούχος Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ από το State University of New York- ESU, U.S.A. (Bachelor of Science) και το La Salle University, U.S.A (Master of Arts).  Εδώ και 21 χρόνια, εργάζομαι στον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College—όπου απέκτησα και τους τίτλους των σπουδών μου—ως Υπεύθυνη Διαφήμισης και Επικοινωνίας. Ταυτόχρονα, διδάσκω digital marketing, δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου και στρατηγική διαφήμισης, ενώ προσφέρω συμβουλευτική  σε τομείς επαγγελματικής ανάπτυξης & σταδιοδρομίας. Είμαι μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Π. Φαλήρου και έχω συμμετάσχει σε θεσμικές εκδηλώσεις και εθελοντικές δράσεις (ημερίδες, εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.).

Βιώνουμε μια κρίση αξιών σε καθημερινή βάση. Ποια είναι η τοποθέτηση σας;

Είναι αλήθεια ότι η κρίση που βιώνουμε είναι βαθιά. Αφορά τους θεσμούς, τις αξίες και όλη την κοινωνία σε πολλαπλό επίπεδο. Η αδράνεια όμως δεν είναι το αντίδοτο. Χρειάζεται ολιστική ενεργοποίηση των υγιών κυττάρων της κοινωνίας. Η παιδεία, η αξιοκρατία, οι ίσες ευκαιρίες προς όλους δεν είναι ουτοπία. Μπορούμε να πετύχουμε την εξέλιξη με αγάπη, ομαδικότητα και κοινωνική αλληλεγγύη. Εδώ στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου ξεκινάμε από τα απλά, τα καθημερινά. Την καθαριότητα, την ασφάλεια, τον πολιτισμό, τους νέους, τον αθλητισμό, την ποιότητα ζωής. Κλασικές αξίες που πάντα, είναι το ζητούμενο. Το Παλαιό Φάληρο, είναι μια πόλη που έχει ενταχθεί στις 100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και εκσυγχρονισμό του οδοφωτισμού με LED νέας γενιάς. Η διευκόλυνση για ΑΜΕΑ, η μέριμνα για τα αδέσποτα και η συνεχής ανακαίνιση και βελτίωση των σχολικών υποδομών με παρεμβάσεις για το πράσινο, την καθαριότητα και την ανακύκλωση, δίνουν στο Δήμο μας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εάν εκλεγείτε ποιες είναι οι προτεραιότητες σας;

Ο Δήμος του Παλαιού Φαλήρου πλέον προσφέρει πολλά στους δημότες και τα τελευταία χρόνια το αποδεικνύει καθημερινά. Προσωπική μου δέσμευση αποτελεί: η αναβάθμιση της επικοινωνίας και το ψηφιακό άλμα του Δήμου μέσω νέων τεχνολογιών, η διασύνδεση των δημοτών με την αγορά εργασίας και ο επαγγελματικός προσανατολισμός των νέων, η ΔΩΡΕΑΝ παροχή Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης στους δημότες και ο σχεδιασμός δράσεων για την ενίσχυση του εθελοντισμού στην πόλη του Π. Φαλήρου.

Έχετε πρότυπα στην ζωή σας και ποια είναι αυτά;

Πρότυπο για εμένα είναι o κάθε άνθρωπος που δεν σταματά να είναι ενεργός, να αποκτά κατάρτιση και να φροντίζει για το καλύτερο. Οι γονείς μου, που μου έμαθαν τι σημαίνει αγάπη, αγωνίστηκαν σκληρά και μου προσέφεραν εφόδια για την επαγγελματική και προσωπική μου ανάπτυξη, στηρίζοντας πάντα τα όνειρα μου. Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., όπου εδώ και 21 χρόνια εργάζομαι και μαθητεύω κοντά του, έχοντας την τιμή να τον έχω μέντορα σε πολλαπλό επίπεδο. Ο Διονύσης Χατζηδάκης, όπου όλα τα χρόνια δούλεψε με πίστη και όραμα για τη πόλη του Φαλήρου και ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, που συνεχίζει σε γερά θεμέλια με πάθος, μαχητικότητα, δυναμισμό και μεθοδικότητα, ένα σπουδαίο έργο.

Στοιχεία επικοινωνίας

FB page: https://www.facebook.com/filitsaarvaniti/

Ig: https://www.instagram.com/arvanitifilitsa/

Email: arvanitifilitsa@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.