- Ένας 56χρονος από την Πλατανόβρυση της Αχαΐας επέστρεψε στη φυλακή, μόλις 7 ημέρες μετά την αποφυλάκισή του.
- Ο άνδρας, με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, απείλησε τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του ότι θα τους σκοτώσει.
- Επιπλέον, ο 56χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.news, μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από την αποφυλάκισή του φέρεται να απείλησε τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, λέγοντας ότι θα τους σκοτώσει. Οι καταγγελίες κινητοποίησαν άμεσα τις Αρχές, με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου να προχωρούν στη σύλληψή του.
Σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία για παραβίαση των περιοριστικών όρων, καθώς και για τα αδικήματα που φέρεται να διέπραξε το τελευταίο διάστημα. Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε την επιστροφή του στη φυλακή.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά το σύντομο διάστημα που βρισκόταν εκτός φυλακής είχε εντοπιστεί να οδηγεί όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ, γεγονός που επιβάρυνε ακόμη περισσότερο τη θέση του.