Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δημοσκόπηση ALCO: Ένας στους δύο Έλληνες διαφωνεί με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Αντίθετη είναι η ελληνική κοινωνία στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ακόμη, κύρια ανησυχία των πολιτών της Ελλάδας (42%), οι οποίοι δεν αισθάνονται καθόλου αισιόδοξοι για το 2024, είναι «να μην μπορώ να τα βγάλω πέρα οικονομικά», σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιοποιείται στο αποψινό (08/01) κεντρικό δελτίο του ALPHA.

Μοιραστείτε το

Το 49% διαφωνεί με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Το 49% δήλωσε ότι διαφωνεί με τον νόμο που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Αυτό σημαίνει ότι ένας στους δύο Έλληνες λέει «όχι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ακόμα μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, που αντιδρά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές

Αν γίνονταν σήμερα οι ευρωεκλογές (πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων), το 30,3% των πολιτών θα ψήφιζε τη Νέα Δημοκρατία, το 11,8% τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το 12,2% το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, 9,7% το ΚΚΕ, το 2,7% τους Σπαρτιάτες, το 5,9% την Ελληνική Λύση, το 2,8% τη Νίκη, επίσης το 2,8 την Πλεύση Ελευθερίας, το 2,1% το «ΜέΡΑ 25», το 2,3% τη Νέα Αριστερά και το 3,1% θα εμπιστευόταν άλλο κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.