Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κύκλωμα μαστροπείας: Συνελήφθη 36χρονος με νανισμό – Έβλεπα τόση κακία απέναντί μου, έλεγε παλαιότερα σε εκπομπές

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, δεν έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά» υποστηρίζει ο πατέρας του

Μοιραστείτε το

Συνελήφθη για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας με τις ανήλικες 36χρονος άνδρας με νανισμό, γνωστός από την παρουσία του στα μίντια καθώς έχει παρουσιαστεί σε γνωστές εκπομπές ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να μετέφερε κορίτσια για το κύκλωμα, όμως η πραγματική του συμμετοχή αναμένεται να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας του, αναφέρει: «Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, δεν έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Ο 36χρονος άνδρας πάσχει από νανισμό, ενώ έχει εμφανιστεί σε εκπομπές, στις οποίες ανέφερε: «Έβλεπα τόση κακία απέναντί μου. Με έλεγαν νάνο και κοντοστούπη. Στεναχωριόμουν να είναι καλά δυο φίλοι μου που με υποστήριξαν και για χάρη μου έπαιξαν και ξύλο».

Ο 36χρονος έκανε πρόσφατα επέμβαση, η οποία του επέτρεψε να πάρει 27 πόντους και να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε στο παρελθόν.

Ο άνδρας αυτή την περίοδο εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά σύμφωνα με τον πατέρα, ενώ στα μαγαζιά αυτά «τον ντύνουν με στολές», όπως λέει.

«Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπερδέψαν το παιδί» λέει ο πατέρας του, ο οποίος δεν πιστεύει ότι το παιδί του έχει οποιαδήποτε ανάμιξη με την υπόθεση.

«Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Εγώ τα παιδιά μου τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά» κατέληξε ο πατέρας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.