Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θάνατος 17χρονου: «Έπλυναν τον χώρο πριν έρθει η Σήμανση» – Σοβαρές καταγγελίες για αλλοίωση στοιχείων

Έβαλαν τον δράστη ως υπεύθυνο φύλαξης του χώρου που τελέστηκε η πράξη λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού

Μοιραστείτε το

Σε σοβαρές καταγγελίες για αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων στον χώρο όπου έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού ο 17χρονος Ρομά στο χωριό Λεοντάρι, ύστερα από καταδίωξη, προχώρησε ο δικηγόρος Ιωάννης Μπαρκαγιάννης που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος.

«Οι προανακριτικοί υπάλληλοι της συγκεκριμένης έρευνας κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν παγκοσμίως βάζοντας τον δράστη ως υπεύθυνο φύλαξης του χώρου που τελέστηκε η πράξη. Μάλιστα όταν έφτασε η Σήμανση εκεί προκειμένου να εντοπίσει DNA, επισημαίνει σε έκθεσή της ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς η περιοχή είχε πλυθεί με νερό» υπογράμμισε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία, ήταν ότι μετέφεραν το νεκρό παιδί με το όχημα που τελέστηκε η πράξη αλλοιώνοντας αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή ίχνη αίματος, δακτυλικά αποτυπώματα κτλ. καθώς ο χώρος είχε καθαριστεί προκειμένου να κάτσει ο νέος οδηγός» συμπλήρωσε.

Τέλος, ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος κατήγγειλε ότι πριν τη λήψη δειγμάτων από τα δάχτυλα του 17χρονου για τον εντοπισμό πυρίτιδας, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο κοντά ήταν το όπλο που τον σκότωσε, έπλυναν τα χέρια του νεκρού. «Σύμφωνα με ιατρικά έγγραφα όταν προσπάθησαν να ερευνήσουν τα χέρια του 17χρονου δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία καθώς είχαν πλύνει τα χέρια του» είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.