Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η μεγάλη περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά -«Είναι γενναίος, παλεύει, ο θεός είναι μεγάλος»

Μοιραστείτε το

Στο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον Βασίλη Καρρά αναφέρθηκε ο αδελφός του τραγουδιστή σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Δαμιανός Κεσογλίδης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής, που για αρκετό καιρό είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παλεύει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς περνάει τις ημέρες του.

Βασίλης Καρράς: «Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος»
«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι. Στον αδελφό μου δίπλα. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του», περιέγραψε αρχικά ο αδελφός του Βασίλη Καρρά.

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες τού δίνουν μεγάλες πιθανότητες. Έχει μεγάλη πίστη στον Θεό, πιστεύει πάρα πολύ», συνέχισε ο ίδιος

«Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει όποιους να ναι, γιατί οι άσχετοι καμιά φορά κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. Ήταν στο στούντιο περίπου 2,5 ώρες. Μου λέει “άντε, να επανέλθουμε σιγά σιγά”», πρόσθεσε ο Δαμιανός Κεσογλίδης.

Τις δηλώσεις του αδελφού του Βασίλη Καρρά ακολούθησε σχετικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα που είπε: «Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα, ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι. Σε αυτή τη φάση είναι δυνατός, αφήνει λίγους ανθρώπους στο περιβάλλον του».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.