Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κακοκαιρία: Τεράστια προβλήματα από καταιγίδα στην Αττική – Διακοπές ρεύματος και κίνηση στους δρόμους

Άνοιξαν οι ουρανοί στο κέντρο της Αθήνας. Όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, η κακοκαιρία έφτασε και στην πρωτεύουσα.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο ουρανός σκοτείνιασε και άρχισε η νεροποντή. Η κίνηση στους δρόμους διεξάγεται με δυσκολία καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Διακοπές ρεύματος σήμερα στην Αττική: Οι περιοχές που ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα, 6 Αυγούστου 2021, αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά από σχετική εντολή του ΑΔΜΗΕ εκ περιτροπής διακοπές της ηλεκτροδότησης στην Αττική, οι οποίες είναι αναγκαίες για τη διατήρηση του ισοζυγίου παραγωγής/ζήτησης, προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία του ηλεκτρικού συστή

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αθήνας εξαιτίας της φωτιάς

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε Ψυχικό, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Νέα Ερυθραία και παλαιό Φάληρο.

Πού θα έχει διακοπές ρεύματος σήμερα στην Αττική

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου σε ορισμένες περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ, διακοπές θα γίνουν σε περιοχές του Δήμου Αθηναίων αλλά και στο Περιστέρι. Προγραμματισμένες διακοπές θα γίνουν και σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα.

Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα έχει διακοπές ρεύματος σήμερα

Διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Αττικής έχουν προγραμματιστεί και για σήμερα από τον ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα, διακοπές ρεύματος θα γίνουν Αθήνα, Χολαργό, Βάρη, Ηλιούπολη, Ρέντη, Μαρκόπουλο, Βούλα και Γλυφάδα.

Subscribe to διακοπές ρεύματος