Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μετάλλαξη Όμικρον: Μόνο τα mRNA εμβόλια προστατεύουν και από την απλή λοίμωξη

Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, φαίνεται να παρέχουν έναν σημαντικό βαθμό προστασίας έναντι της βαριάς νόσησης, της νοσηλείας και του κινδύνου θανάτου λόγω της νόσου Covid-19 που έχει προκληθεί από τη νέα παραλλαγή Όμικρον.

Ετσι μας προστατεύουν τα εμβόλια mRNA (Βίντεο)

Απάντηση στο πώς τα εμβόλια mRNA θωρακίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό απέναντι στον κορωνοϊό, δίνει ένα εντυπωσιακό βίντεο. 

Μέσα από αυτό, εξηγείται ο τρόπος με τον οποίο τα εμβόλια αυτής της τεχνολογίας «διδάσκουν» στο ανοσοποιητικό μας σύστημα πώς να απωθεί τον ιό. 

Σήμερα οι ανακοινώσεις για την τρίτη δόση του εμβολίου – Θα γίνεται μόνο με mRNA

Νέες ανακοινώσεις για τη χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού αναμένονται να γίνουν σήμερα (20.09.2021) κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας.

Οι ανακοινώσεις για την τρίτη δόση του εμβολίου θα αφορούν σε ομάδες πληθυσμού υψηλού κινδύνου για λοίμωξη από τον κορωνοϊό.

AIDS: Εμβόλιο mRNA ενάντια στον ιό HIV ετοιμάζουν η Moderna και ο Μπιλ Γκέιτς

Ελπίδες ότι μια νέα μορφή καταπολέμησης του ιού του AIDS μπορεί να βρίσκεται... στα σκαριά αφήνει η είδηση ότι η εταιρεία Moderna ετοιμάζεται να ξεκινήσει, αυτή την εβδομάδα, την πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών για ένα εμβόλιο κατά του ιού HIV, που βασίζεται στην ίδια τεχνολογία mRNA με το ήδη επιτυχημένο της εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Εμβόλια mRNA: Γιατί εμφανίζεται μυοκαρδίτιδα έστω και εξαιρετικά σπάνια – Τι εξηγούν Έλληνες επιστήμονες

Τα εμβόλια έναντι του κορωνοϊού που βασίζονται στη νέα τεχνολογία mRNA αποδεικνύονται ασφαλή και αποτελεσματικά -σε πολύ μεγάλο βαθμό- στην αποτροπή νοσηλειών και θανάτων από τη νόσο. Καθώς ο μαζικός εμβολιασμός συνεχίζεται, μέσα από τα πρωτόκολλα φαρμακοεπαγρύπνησης παρατηρούνται και καταγράφονται όλα όσα αφορούν την ασφάλεια των εμβολίων.

Αναδίπλωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση: Ποντάρει στα εμβόλια mRNA – Πώς άλλαξε στάση

Τα εμβόλια «νέας τεχνολογίας», mRNA, μπήκαν απροσδόκητα στη ζωή μας με την υπόσχεση να βάλουν τέλος στην πανδημία και να μας δώσουν πίσω την καθημερινότητά μας μετά από μήνες lockdown και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Subscribe to mRNA