Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ενοίκια Απριλίου: Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται μείωση 40% - Αναλυτικά όλοι οι ΚΑΔ

ΦΕΚ έλαβε η απόφαση για τα μειωμένα ενοίκια Απριλίου, σύμφωνα με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις που απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολή του συνολικού ενοικίου ή του 40% του μισθώματος για τον μήνα Απρίλιο. Σε αυτή περιγράφονται αναλυτικά όλοι οι ΚΑΔ.

Μείωση ενοικίων: Αυτοί είναι οι ΚΑΔ για τις μειώσεις Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου (λίστα)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση Α.1025/2021 σχετικά με τον προσδιορισμό πληττόμενων επιχειρήσεων για την υποχρεωτική απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του συνολικού μισθώματος ή του 40% του συνολικού μισθώματος (μείωση ενοικίων) για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021.

Lockdown: Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που δικαιούνται μείωση ενοικίου 40% για τον Δεκέμβριο – Αναλυτικά όλοι οι ΚΑΔ

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου καθορίζονται οι επαγγελματικοί κλάδοι (ΚΑΔ) για τους οποίους ισχύει η μείωση του ενοικίου επαγγελματικής στέγης κατά 40% τον Δεκέμβριο.

Όπως ορίζεται στην απόφαση:

Εποχικά καταστήματα: Οι ΚΑΔ που θα ανοίξουν από Δευτέρα - Πώς θα λειτουργήσουν

Τις λεπτομέρειες για το πώς θα αναίξουν από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου τα καταστήματα με εποχικά είδη ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης Παναγιώτης Σταμπουλίδης κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στην χώρα.

Μείωση ενοικίου: Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή κατά 40% για το Νοέμβριο

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η υπουργική απόφαση με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις που δικαιούνται απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για το μήνα Νοέμβριο 2020.

Αυτοί είναι οι ΚΑΔ για τους οποίους θα ισχύσει η μείωση ενοικίου για τον μήνα Νοέμβριο

Με απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος καθορίζονται οι ΚΑΔ για τους οποίους ισχύει η μείωση κατά 40% των μισθωμάτων.

 Όπως αναφέρεται στην απόφαση:

Κορωνοϊός - lockdown: Αυτοί είναι οι ΚΑΔ καταστημάτων και επιχειρήσεων που κλείνουν

Τους ΚΑΔ των καταστημάτων και των επιχειρήσεων που κλείνουν με το δεύτερο lockdown που ξεκινάει από το Σαββάτο αλλά και τους τομείς που θα μπορούν να λειτουργήσουν κατά την διάρκεια του lockdown ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Αυτοί είναι οι ΚΑΔ που εντάσσονται στα νέα μέτρα στήριξης

Τον διευρυμένο κατάλογο με τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) με τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την υγειονομική κρίση και μπορούν να ενταχθούν στο νέο πακέτο των μέτρων, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που δικαιούνται «κούρεμα ενοικίου» τον Σεπτέμβριο – Αναλυτικά οι ΚΑΔ

λίστα με τις πληττόμενες επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να απαλλαγούν από την υποχρέωση καταβολής τουλάχιστον του 30% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Σεπτέμβριο 2020εφόσον επέλθει συμφωνία μεταξύ εκμισθωτή και μισθωτή περιλαμβάνεται στην απόφαση του υπ

Κορωνοϊός: Όλοι οι νέοι ΚΑΔ με τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στα νέα μέτρα - Αναλυτικά οι κωδικοί

Νέοι δικαιούχοι εντάσσονται στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ΥΠΟΙΚ δημοσιοποίησε τη νέα λίστα με του ΚΑΔ, περιγράφοντας και τι θα ισχύει για την κάθε κατηγορία δικαιούχων τον Απρίλιο.

Παράλληλα υπενθυμίζει και επικαιροποιεί ό,τι ισχύει ήδη για τους δικαιούχους των μέτρων του Μαρτίου.

Πρόβλημα με τους ΚΑΔ στην εστίαση -Κίνδυνος να χαθούν επιδόματα εργαζομένων

Προβλήματα στο σύστημα «Εργάνη» αναφέρουν επιχειρήσεις και εργοδότες, στη διαδικασία καταχώρισης των συμβάσεων που ανεστέλλουν προσωρινά, ώστε να πάρουν επιδόματα οι εργαζόμενοι.

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Άδικη εξαίρεση επιχειρήσεων από μέτρα στήριξης λόγω ΚΑΔ

«Σε πολλές περιπτώσεις ο κύριος ΚΑΔ μιας επιχείρισης μπορεί να εξαιρείται από τις δραστηριότητες που επωφελούνται αλλά οι δευτερεύοντες ΚΑΔ της ίδιας επιχείρησης να εμπίπτουν», σημειώνουν 36 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Subscribe to ΚΑΔ