Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βουλή: Τοποθετούνται ειδικές πύλες θερμομέτρησης

Ειδικές πύλες θερμομέτρησης στις εισόδους της Βουλής και περαιτέρω περιορισμός της φυσικής παρουσίας βουλευτών και εργαζόμενων περιλαμβάνει η νέα λίστα μέτρων του κοινοβουλίου για την ανάσχεση της πανδημίας.

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Θερμομέτρηση και ερωτηματολόγια για όσους ταξιδέψουν με πλοίο

Σε καλύτερα επίπεδα από τις προηγούμενες ημέρες, αναμένεται να είναι από σήμερα, Παρασκευή η επιβατική κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν κάποιο νησιωτικό προορισμό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΗΠΑ: Οι μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες στηρίζουν τις θερμομετρήσεις επιβατών

Η εμπορική ένωση αεροπορικών εταιρειών Airlines for America ανακοίνωσε χθες ότι στηρίζει την πρόταση του αμερικανικού ομοσπονδιακού οργανισμού TSA - που είναι επιφορτισμένος με την ασφάλεια των μεταφορών - για έλεγχο θερμοκρασιών των επιβατών και των πελατών που έρχονται σε επαφή με τους εργαζομένους, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού

Αυτοί είναι οι χώροι άθλησης που ανοίγουν στον Πειραιά – Με θερμομέτρηση και ραντεβού η είσοδος

Σε σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών χώρων για το κοινό, προχωρά αύριο, 6 Μαΐου, ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Κορωνοϊός: Η Απαγορευμένη Πόλη στην Κίνα ανοίγει ξανά μετά από τρεις μήνες

Η «Απαγορευμένη Πόλη», το γνωστότερο αξιοθέατο του Πεκίνου, θα ξανανοίξει την Παρασκευή μετά από τρεις μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μια ακόμη ένδειξη για την επιστροφή στην κανονικότητα στην Κίνα.

Άρση μέτρων: Τα 5 «SOS» της επιστροφής στην εργασία -Τι ισχύει για άδειες, θερμομετρήσεις, κανόνες ασφαλείας, απολύσεις

Η σταδιακή άρση των μέτρων και η επιστροφή σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς εργασίας αποτελεί ένα δύσκολο «σταυρόλεξο» για χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Με ουρές στο υποθηκοφηλακείο Αθηνών και θερμομέτρηση στο Ειρηνοδικείο η πρώτη άρση των μέτρων

Η βαθμιαία επανεκκίνηση της Δικαιοσύνης ξεκίνησε με αποχή την δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων, καθώς πολλοί εκφράζουν δυσπιστία για τα μέτρα προστασίας που έχουν εξαγγελθεί.

Subscribe to θερμομέτρηση