Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Νέα έρευνα για το πόσο επιζεί σε επιφάνειες “πάγωσε” τους επιστήμονες – Τι βρήκαν στις άδειες καμπίνες του Diamond Princess!

Ίχνη του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 εντοπίστηκαν σε επιφάνειες από τις καμπίνες κρουαζιερόπλοιων (που είχαν τεθεί σε καραντίνα λόγω πολλαπλών κρουσμάτων) 17 μέρες αφότου τις εγκατέλειψαν οι ασθενείς με COVID-19 επιβάτες!

Diamond Princess: Πολλοί επιβάτες που αποβιβάστηκαν, παρουσίασαν συμπτώματα του κορωνοϊού πολλές μέρες μετά

Αρκετές δεκάδες επιβάτες που κατέβηκαν από το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, που μετατράπηκε σε μια από τις κυριότερες εστίες του κορωνοϊού εκτός ηπειρωτικής Κίνας, παρουσιάζουν πλέον κάποια συμπτώματα, δήλωσε σήμερα ο Ιάπωνας υπουργός Υγείας Κατσουνόμπου Κάτο, καθώς η κυβέρνηση του Σίνζο Άμπε συνεχίζεται να δέχεται επικρίσεις για τον τρόπο π

Diamond Princess: Τρίτος νεκρός στο κρουαζιερόπλοιο από κορωνοϊό

Οι υγειονομικές αρχές της Ιαπωνίας επέτρεψαν αυτήν την εβδομάδα σε 970 άτομα να αποβιβασθούν από το πλοίο έπειτα από τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν.

Τρίτος επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess στην Ιαπωνία πέθανε, αφού είχε μολυνθεί από το νέο κορωνοϊο, σύμφωνα με την ιαπωνική κρατική τηλεόραση NHK.

Κορωνοϊός: Η ώρα της αποβίβασης για 500 επιβάτες του Diamond Princess

Περίπου 500 επιβάτες θα εγκαταλείψουν αύριο, Τετάρτη, το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess που βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιαπωνία, αφού βρέθηκαν αρνητικοί στα τεστ για τον νέο κορωνοϊό, ο οποίος μόλυνε εκατοντάδες ανθρώπους πάνω στο πλοίο, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας.

Diamond Princess: Επιχείρηση επαναπατρισμού για Ελληνες, Καναδούς, Αμερικανούς και Νοτιοκορεάτες

Εκτός από τους δύο Έλληνες, πολλές είναι οι χώρες που ετοιμάζονται να επαναπατρίσουν τους υπηκόους τους από το πλοίο, στο οποίο αυτή τη στιγμή ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουν επιβεβαιωθεί μεταξύ των επιβαινόντων στο ανέρχεται σε 355.

Κικίλιας για επαναπατρισμό Ελλήνων από το Diamond Princess

Subscribe to Diamond Princess