Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανελλήνιες 2021: Με self test και μέτρα προστασίας οι φετινές εξετάσεις - Όλες οι οδηγίες

To υγειονομικό πρωτόκολλο βάσει του οποίου θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Eξετάσεις συζητήθηκε στην Επιτροπή των Ειδικών Επιστημόνων, με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Ανοίγουν από τη Δευτέρα οι σχολές οδηγών - Με μέτρα προστασίας και self test

Ανοίγουν από τη Δευτέρα οι σχολές οδηγών σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα πρέπει:

Τα θεωρητικά μαθήματα και οι θεωρητικές εξετάσεις θα γίνονται μόνο διαδικτυακά.

Ο Όμιλος HHG εφαρμόζει νέα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID-19 μετά τη θερινή περίοδο

To Hellenic Healthcare Group, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα – που περιλαμβάνει τα θεραπευτήρια Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic –  θέτει νέα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού COVID-19, με το πέρας της θερι

Θερινά σινεμά: Πότε ανοίγουν, ποια θα είναι τα μέτρα προστασίας

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν 1η Ιουνίου και θα τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας, με αραιά καθίσματα και όριο πληρότητας στο 40%. Στους χώρους τους θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών και αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, ενώ συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Καθηγητής ΕΚΠΑ για άρση μέτρων: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Η «επόμενη μέρα» του πολέμου με τον «αόρατο αλλά και άγνωστο εχθρό», τον κορωνοϊό, που ξεκινά την Δευτέρα είναι πιο δύσκολη.

Κερδίσαμε την πιο κρίσιμη μάχη περιορισμού της επιδημίας, αλλά όχι τον πόλεμο, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Τούντας.

Δημήτρης Κουρέτας: Εντείνετε τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό

Δραματική έκκληση για αύξηση των διαγνωστικών τέστ για τον κορωνοϊό, ώστε να μην γίνουμε Ιταλία, απευθύνει με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο Δημήτρης Κουρέτας, καθηγητής Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας.

Οδηγίες προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του νέου κορωνοϊού

Η ταχέως εξελισσόμενη επιδημία λοιμώξεων COVID-19 επιβάλλει τη λήψη πρόσθετων μέτρων σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και την αυστηρή τήρηση σε ατομικό επίπεδο κανόνων υγιεινής. Με το παραμικρό σύμπτωμα μένουμε σπίτι, τονίζουν οι επιστήμονες, προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του νέου κορωνοϊού στην κοινότητα.

Κορωνοϊός: Αυτές είναι οι ομάδες υψηλού κινδύνου – Τι ισχύει για καπνιστές και εγκύους

«Η εμφάνιση του νέου κορωνοϊού είναι βέβαιο ότι για ορισμένο χρονικό διάστημα θα τροποποιήσει τις ζωές όλων μας. Η εφαρμογή των πολιτειακών μέτρων που πιθανόν θα ληφθούν στο προσεχές μέλλον επαφίεται στην υπευθυνότητα και ατομική ευθύνη όλων μας.

Subscribe to μέτρα προστασίας