Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επίδομα παιδιού 2020: Κλείνει τα μεσάνυχτα η πλατφόρμα

Tα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16 Μαρτίου θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2020, όπως καθιερωμένα συμβαίνει, πριν από κάθε πληρωμή. Στις 31 Μαρτίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση.

Επίδομα γέννας: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτηση - Τα δικαιολογητικά

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 9, ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα epidomagennisis.gr, όπου οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να μπουν με τους κωδικούς taxisnet και να υποβάλουν την αίτηση για το επίδομα γέννας.

Επίδομα γέννησης: Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας -Τι πρέπει να γνωρίζετε

Δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση της υφυπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, του υφυπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, η οποία καθορίζει τη διαδικασία χορήγησης επιδόματος γέννησης (ΦΕΚ Β'

Ενεργοποιούνται οι νέες δυνατότητες του isyriza – Τη Δευτέρα το πρώτο "iAsk&Watch" με τον Τσίπρα (video)

Ενεργοποιούνται σταδιακά οι νέες δυνατότητες του isyriza, της ψηφιακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, "που επανοηματοδοτεί τη σχέση ενός πολιτικού κόμματος με τους πολίτες, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση για πρώτη φορά στη χώρα μας", όπως σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίδομα γέννησης: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων του επιδόματος γέννησης, αναμένεται να ανοίξει εντός των επόμενων ημερών, αφού προηγουμένως εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

iSYRIZA: «Νέα εργαλεία, νέα σχέση με την πολιτική» (βίντεο)

Τα τελευταία χρόνια η επικοινωνία έχει εξελιχθεί, με τη χρήση του διαδικτύου να παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να ακολουθήσει την εποχή του και να χρησιμοποιήσει καινοτόμα εργαλεία στη διαμόρφωση της πολιτικής του και την επαφή του με τους πολίτες.

Άνοιξε ψηφιακός χάρτης με τις φεμινιστικές πρωτοβουλίες της Ελλάδας

Την πορεία του ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 το This is not a feminist project: η ψηφιακή πλατφόρμα που, χρησιμοποιώντας ως τίτλο μια αντίστοιχη άρνηση σαν του Ρενέ Μαγκρίτ, "σχεδιάστηκε για να λειτουργήσει ως βάση για περαιτέρω ανάδειξη γυναικείων διεκδικήσεων".

Κοινωνικό μέρισμα: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα - Πώς να συμπληρώσετε την αίτησή σας

Σε λειτουργία έως σήμερα, 26 Δεκεμβρίου, θα παραμείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του κοινωνικού μερίσματος. Λίγες ημέρες νωρίτερα η κυβέρνηση της ΝΔ ανακοίνωσε πως προχωρά σε διορθωτικές κινήσεις που θα επιτρέψουν σε 300.000 νοικοκυριά να πάρουν το βοήθημα των 700 ευρώ.

Κοινωνικό Μέρισμα: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής ενστάσεων

Το Αίτημα Ένστασης υποβάλλεται από τη σελίδα της αίτησης, σε περίπτωση μη έγκρισης.

Σήμερα άνοιξε η ειδική σελίδα για ενστάσεις που αφορούν στην καταβολή του κοινωνικού μερίσματος.
Σε περίπτωση μη έγκρισης, μπορείτε να υποβάλλετε ένσταση στο koinonikomerisma.gr.

Σήμερα κλείνει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης

Σήμερα, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου κλείνει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης, επομένως οι υποψήφιοι πρέπει να βιαστούν.

Υπενθυμίζεται ότι για το επίδομα θα διατεθεί διοχετευτεί κονδύλι συνολικού ύψους 75 εκατ. ευρώ μετά και την άθροιση και της επιδότησης επτά εκατομμυρίων ευρώ προς τις εφημερίδες που ανακλήθηκε.

"Γλέντι" στήθηκε στο Twitter για το κοινωνικό μέρισμα

Ταλαιπωρήθηκαν οι πολίτες, που μπήκαν στην πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα. Κάποιοι από αυτούς ανακάλυψαν μετ'εκπλήξεως ότι φέτος δεν το δικαιούνται. Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα αυτή τη χρονιά δίνεται κουτσουρεμένο και με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια

Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα

Το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε 253.000 δικαιούχους με το βοήθημα να υπολογίζεται στα 700 ευρώ και να δίνεται μετά το κλείσιμο της πλατφόρμα στις 27 Δεκεμβρίου. Η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019.

Κοινωνικό μέρισμα: Αυτή είναι η επίσημη απόφαση - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις

Δημοσιεύθηκε σήμερα, Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπουργική απόφαση (Αριθμ. οικ. 2/89030/ΔΛΤΠ/13-12-2019) με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις διανομής του κοινωνικού μερίσματος για το έτος 2019.

Αναλυτικά σύμφωνα με την απόφαση προβλέπονται τα εξής:

1.Κατηγορίες ωφελούμενων μονάδων:

Subscribe to πλατφόρμα