Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πέτσας για δημοτικά σχολεία: «Τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι μπορούν να ανοίξουν»

Για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και τη στήριξη των επιχειρήσεων μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε αύριο, Δευτέρα 25 Μαΐου πρόκειται να ανακοινωθεί η απόφαση για τα δημοτικά σχολεία, μετά την εισήγηση των ειδικών. Τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι μπορούν να ανοίξουν, τόνισε.

Χαρίτσης: Ο Στέλιος Πέτσας προσπαθεί αλλά η πραγματικότητα εξακολουθεί να τον διαψεύδει

«Η κυβέρνηση περιγράφει ένα μέλλον με μειώσεις μισθών και εμπέδωση πρακτικών εργοδοτικής αυθαιρεσίας σε συνθήκες γενικευμένης ανασφάλειας»

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπαθεί, αλλά η πραγματικότητα εξακολουθεί να τον διαψεύδει» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα.

Πέτσας: Στηρίζουμε την εργασία, προτιμούμε μισθό και όχι επίδομα ανεργίας (video)

«Βρισκόμαστε σήμερα σε μια ευχάριστη θέση: έχουμε ξεπεράσει την πρώτη φάση της πανδημίας του κορονοϊού με επιτυχία χάρη στις προσπάθειες όλων των Ελλήνων», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πέτσας: Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για τα ΜΜΕ πρότεινε η Ελλάδα στην τηλεδιάσκεψη υπουργών της ΕΕ

Τις δράσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την στήριξη του Τύπου, την περίοδο της πανδημίας, ανέλυσε ο Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της άτυπης τηλεδιάσκεψης των υπουργών Πολιτισμού και οπτικοακουστικών Θεμάτων της ΕΕ, που έγινε σήμερα. 

Αγίου Πνεύματος: Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τα εποχικά ξενοδοχεία να λειτουργήσουν νωρίτερα, αλλά όχι του Αγίου Πνεύματος. Πιθανώς μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2020, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ενώ επανέλαβε ότι τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου, εφόσον η πορεία της πανδημίας είναι καθοδική.

Πέτσας: Το άνοιγμα των παραλιών θα είναι ένα τεστ-Αύριο οι ανακοινώσεις για τις μετακινήσεις

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Στέλιο Πέτσα για όλα τα νεότερα σχετικά με τον κορωνοϊό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών και το χαρακτήρισε ένα τεστ που πρέπει να κερδίσουμε.

Μενδώνη: Αναδρομική επέκταση των δικαιούχων των 800 ευρώ - Πότε και τι ανοίγει στον τομέα του Πολιτισμού

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη του Πολιτισμού ανακοίνωσαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την Πέμπτη 7 Μαΐου.

Πέτσας: Ακούμε τους ειδικούς και προχωράμε βήμα – βήμα

«Θα αξιολογούμε την κατάσταση και μετά θα κάνουμε το επόμενο βήμα»

Για τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό μίλησε το πρωί της Κυριακής 3 Μάιου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Πέτσας: «Αυτοί οι πίνακες μας δίνουν σιγουριά για την άρση των μέτρων»

Την παράταση των μέτρων που έληγαν στις 27 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Στις αρχές της εβδομάδας θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις για την άρση των μέτρων από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως είπε.

Πέτσας: Πως θα γίνει η μετάβαση στην κανονικότητα

Κορωνοϊός: Παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 4 Μαΐου

Μέχρι τις 4 Μαΐου παρατείνονται τα μέτρα για την αντιμετώπιση διάδοσης του νέου κορωνοϊού σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που επανέλαβε πως η σταδιακή άρση των περιορισμών θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα από τον πρωθυπουργό, μετά την επιτυχία του σχεδίου που απεικονίζεται στα διαγράμματα των κρουσμάτων και θυμάτων σε σύγκριση με άλλες

Πέτσας: Με σχέδιο η αποκλιμάκωση μέτρων

«Να συνεχίσουμε να είμαστε παράδειγμα της Ευρώπης»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, 19 Απριλίου τόνισε ότι η αποκλιμάκωση των μέτρων θα γίνει με σχέδιο, ενώ προσέθεσε ότι «η Ελλάδα κέρδισε μια πρώτη μάχη στην υγειονομική κρίση και με σχέδιο στοχεύει να κερδίσει και τον πόλεμο».

Subscribe to Στέλιος Πέτσας