Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαγγελόπουλος: Επιδιώκουν διεύρυνση του σαθρού σε βάρος μου κατηγορητηρίου, χωρίς κανένα στοιχείο

Σε σημερινή δήλωσή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφέρει ότι υπάρχει επιδίωξη διεύρυνσης σαθρού, όπως το χαρακτηρίζει, σε βάρος του κατηγορητηρίου, ενώ αναφέρει ότι «κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει σε βάρος του».

Novartis: Η Ξένη Δημητρίου καταθέτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, ο οποίος διενεργεί έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Νοvartis, καταθέτει η τέως εισαγγελέας του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου.

Σκάνδαλο Novartis: «Δεύτερος γύρος» μετά τις παλινωδίες για τους προστατευόμενους μάρτυρες - Στον Α.Π. ο ΣΥΡΙΖΑ 

Οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένουν διαίτερα υψηλοί με αφορμή τις παλινωδίες της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα των προστατευόμενων μαρτύρων στο πλαίσιο της Προανακριτικής για Παπαγγελόπουλο και Novartis.

Βούτσης για προστατευόμενους μάρτυρες: Αντιθεσμική προσπάθεια για τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis

Ο τέως Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι το καθεστώς του «προστατευόμενου μάρτυρα» αποτελεί διεθνώς μία μεγάλη ασπίδα του δικαιϊκού συστήματος για την ανακάλυψη και την αποκάλυψη πολύ μεγάλων υποθέσεων που έχουν σχέση με τη διαφθορά.

Παπαγγελόπουλος: Η Επιτροπή ερευνά τις δικές μου ευθύνες, τι σχέση έχουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες; (βίντεο)

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος με παρέμβασή του έθεσε τα ερωτήματα γιατί δεν καλείται στην Προανακριτική να καταθέσει ο μηνυτής του Δ. Παπαγγελόπουλου, Αν. Σαμαράς και γιατί καλούνται οι προστατευόμενοι μάρτυρες για την Novartis να καταθέσουν σε μια άσχετη υπόθεση.

Novartis: Άφαντος ο "Σαράφης" - Πιθανή η άρση προστασίας των μαρτύρων

Ανοιχτό αφήνουν μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης το ενδεχόμενο να ζητήσουν την άρση του καθεστώτος προστασίας για τους "Μάξιμο Σαράφη" και "Αικατερίνη Κελέση", εάν και η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση της "Αικατερίνης Κελέση", λάβει την ίδια τροπή με την εξέταση του "Μάξιμου Σαράφη" που σήμερα οδηγήθηκε σε

Τσοβόλας: Με συνοπτικές διαδικασίες απέρριψαν το αίτημα εξαίρεσης Πλεύρη

Με συνοπτικές διαδικασίες η πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής απέρριψε εκτάκτως το αίτημα εξαίρεσης του Θάνου Πλεύρη, κατήγγειλε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου Δημήτρης Τσοβόλας.

Χαρίτσης για Προανακριτική: «Αντιθεσμική μεθόδευση σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος η απόφαση για τους προστατευόμενους μάρτυρες»

:Για «διαρκείς μεθοδεύσεις» και «καταστρατήγηση του νόμου για τους προστατευόμενους μάρτυρες» επικρίνει τη ΝΔ ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέχεια της απόφασης της πλειοψηφίας στη χθεσινή Προανακριτική Επιτροπή της βουλής για τη Novartis. «Ο κ.

Σκάνδαλο Novartis: Σκληρή μάxη για τις κουκούλες

Η πολυαναμενόμενη κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής των δύο προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis, προκαλεί έντονη πολιτική αντιπαράθεση, με το «μπαλάκι» να φτάνει και στη Δικαιοσύνη.

Novartis: Καταθέτει σήμερα η πρώην Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη

Η πρώην εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη προσέρχεται σήμερα ενώπιον της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης που διερευνά τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Novartis: Άτακτη υποχώρηση από ΝΔ στην Προανακριτική - Δεν καλούν ως ύποπτη την Τουλουπάκη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ενημερωτικού σάιτ, παρά τις χθεσινές διαρροές περί επικείμενης κλήσης της Ελένης Τουλουπάκη στην Προανακριτική Επιτροπή ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων, η ΝΔ ανακρούει πρύμναν και θα καλέσει την προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς με την ιδιότητα της μάρτυρος. 

Άνευ προηγουμένου κίνηση: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ καλούν ως ύποπτη την Τουλουπάκη

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο εισηγητής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου υπέβαλλε γραπτό αίτημα και αμέσως πήρε το λόγο ο Πλεύρης, ο οποίος ζήτησε να ακυρωθεί η προηγούμενη πράξη κλήτευσης και να εκδοθεί νέα

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος καταγγέλλει: «Ο Σαμαράς πίσω από τη βρώμικη επίθεση σε βάρος μου – Ψεύτης και τσιράκι ο Αθανασίου»

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία προανακριτικής για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Novartis έδωσε απαντήσεις στους ισχυρισμούς Αθανασίου και Ράικου.

Novartis: Εξαίρεση Πλεύρη από την Προανακριτική ζητά ο Παπαγγελόπουλος

O πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με σημερινή του δήλωση ζητά την εξαίρεση του βουλευτή της ΝΔ Θάνου Πλεύρη από την Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Novartis.

Συνήγοροι του Δ. Παπαγγελόπουλου: Μήνυση στην Ε. Ράικου για ψευδορκία εφόσον ευσταθούν οι διαρροές από την κατάθεσή της στη Βουλή

Οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας και Λύδια Τσοβόλα, με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν απαράδεκτες και παράνομες τις διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου και δηλώνουν ότι θα ασκήσου

Novartis: Ότι πλημμύρισε το σπίτι της και χάθηκε η σύμβαση της Novartis με τον άνδρα της κατέθεσε η Ε. Ράικου

Κατά την τρίτη μέρα της κατάθεσής της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Νovartis, η πρώην Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου δεν κατάφερε να δώσει ούτε πειστικές απαντήσεις ούτε αποδεκτικά στοιχεία για τη σχέση του συζύγου της με τη Novartis που να δικαιολογεί τα εμβάσματα.  

Subscribe to σκάνδαλο Novartis