Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Φάουστ» του Γκαίτε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις, από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, παρουσιάζει το έργο ζωής του Γκαίτε «Φάουστ», που ολοκληρώθηκε λίγο πριν το θάνατό του, σε δραματουργική επεξεργασία, προσαρμογή κειμένων σε πεζό λόγο και σκηνοθεσία Χρυσάνθης Κο

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η στιγμή της σύλληψής του για τη φάρσα με βόμβα στο θέατρο

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συνελήφθη μετά τη φάρσα που έκανε στο θέατρο για τοποθέτηση βόμβας. Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, τηλεφώνησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ταμείο του θεάτρου όπου εργάζεται, γιατί ήθελε να κάνει φάρσα για τοποθέτηση βόμβας.

Οικονομική ενίσχυση: Τι προβλέπεται για θέατρα, μουσικές σκηνές, κινηματογράφους

Σήμερα, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, είναι προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη καταβολή χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση θεάτρων, μουσικών σκηνών κλπ. για την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2021. Η πρώτη αυτή δόση θα είναι 2,6 εκατ.

Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές των Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Έργου

Ανακοινώθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Συγγραφής Θεατρικού Έργου 2020 μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των τριών αρμόδιων Επιτροπών (Επιτροπή Κρατικού Βραβείου Συγγραφής Θεατρικού Έργου, Επιτροπή Κρατικού Βραβείου Συγγραφής Θεατρικού Έργου για Παιδιά και Επιτροπή Κρατικού Βραβείου για Νέους Θεατρικούς Συγγραφείς «Χρύσα Σπηλιώτη»).

«Φαίδρα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, στο θέατρο Προσκήνιο

Του Σταύρου Ξηντάρα

Μια από τις ελάχιστες παραστάσεις του φετινού χειμώνα που παίρνει εγκωμιαστικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, δεν είναι άλλη από την «Φαίδρα» της Μαρίνας Τσβετάγιεβα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, που παρουσιάζεται στο θέατρο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

"- Εγώ ; 

Αντίνοος Αλμπάνης: Ανακοίνωσε την ακύρωση της παράστασής του - Η ανάρτηση και το μήνυμά του

Την ματαίωση της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, ανακοίνωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Όπως έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός, ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που τον ταλαιπωρεί, δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στην παράσταση.

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Συγχαίρει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τη στάση του απέναντι στη Σάσα Σταμάτη

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έριξε ευγενικά «πόρτα» στη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο Ακροπόλ, λίγες ημέρες μετά τα όσα έγιναν στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, με τον τελευταίο να παίρνει δημόσια θέση για τη στάση του ηθοποιού.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η πρώτη on camera αντίδρασή του μετά την απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από το θέατρο

Μετά τα όσα έγιναν στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, η Σάσα Σταμάτη φαίνεται πως θεωρείται persona non grata στο ελληνικό θέατρο, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να της ζητάει ευγενικά να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ακροπόλ, πριν εκείνος βγει σ

Ανεπιθύμητη η Σάσα Σταμάτη από το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη Εφημερίδας των Συντακτών μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη (ναι, η τηλεπαρουσιάστρια που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του), πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυρ

Φίλιππος Σοφιανός: Πώς επανόρθωσε για τη δήλωση "Ο άνδρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι"

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός και όπως ο ίδιος είπε, είχε την ευκαιρία να επανορθώσει για μια κουβέντα που είχε πει παλαιότερα και για την οποία είχε λοιδορηθεί και αφορούσε τη θέση ανδρών και γυναικών στη σύγχρονη οικογένεια.

Subscribe to ΘΕΑΤΡΟ