Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Αρχίζουν οι πληρωμές - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο για τους συνταξιούχους

Εβδομάδα πληρωμών για τους συνταξιούχους καθώς σταδιακά από σήμερα Δευτέρα 24/1 ως και την ερχόμενη Παρασκευή θα αρχίσουν να καταβάλλονται τα χρήματα για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου 2022.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές στους συνταξιούχους - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Την επόμενη εβδομάδα, τελευταία του μήνα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους με βάσει τον προγραμματισμό που έχει ανακοινωθεί. Οι πρώτοι δικαιούχοι θα αρχίσουν να βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

e-ΕΦΚΑ: Πως θα γίνει η διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης για την επικουρική σύνταξη

Σε λειτουργία στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ η ηλεκτρονική αίτηση για τη λήψη επικουρικής σύνταξης λόγω γήρατος με την οποία καταργείται η υποχρέωση των ασφαλισμένων για υποβολή των αναγκαίων δικαιολογητικών με φυσική παρουσία.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους συνταξιούχους ανά ταμείο

Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα αρχίσει η καταβολή των χρημάτων για τις πρώτες συντάξεις του 2022 και από την επόμενη, Τρίτη 25/1, οι συνταξιούχοι θα αρχίσουν να βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Οι τελικές ημερομηνίες για πληρωμές στους συνταξιούχους

Χωρίς αλλαγές στις ημερομηνίες θα καταβληθούν εν τέλει οι συντάξεις Φεβρουαρίου του 2022 παρότι υπήρξαν σκέψεις να μετατεθούν λίγο νωρίτερα ώστε να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση από τις πληρωμές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Συντάξεις: Τα αναδρομικά του 2022 και τα σενάρια πληρωμών

Πακέτο αναδρομικών σε κύριες και επικουρικές συντάξεις με δικαιούχους σχεδόν 1,5 εκατ. συνταξιούχους και με συνολικό κόστος που ξεκινά από 1,2 δισ. ευρώ και φτάνει έως 2,5 δισ. ευρώ με τα Δώρα έρχεται μέσα στο 2022 από τις αποφάσεις του ΣτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν στους δικαιούχους

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο να αρχίσει η καταβολή των χρημάτων από τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2022, ωστόσο είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο οι δικαιούχοι να δουν τα χρήματα νωρίτερα στους λογαριασμούς τους.

Ξενογιαννακοπούλου: Πρωτοχρονιάτικα η κυβέρνηση Μητσοτάκη μειώνει συντάξεις χηρείας και αναπηρίας

Για πρωτοχρονιάτικο «πετσόκομμα» έως και 268 ευρώ στις μελλοντικές συντάξεις χηρείας και αναπηρίας κάνει λόγο η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Συντάξεις: Όσα πρέπει να ξέρετε για εθνική και χηρείας – Τι ισχύει για το κατώτατο όριο των 360 ευρώ

Ουσιαστικές διευκρινίσεις επί υφιστάμενων νομοθετικών ρυθμίσεων του ν. 4387/2016 σχετικά με τέσσερα διακριτά και, ταυτόχρονα, συνδεόμενα μεταξύ τους ζητήματα παρέχει μέσα από εγκύκλιο ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνος Τσακλόγλου.

Κοινωνικό μέρισμα: Πόσοι συνταξιούχοι βρέθηκαν εκτός και γιατί

Το κοινωνικό μέρισμα, η έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 250 ευρώ προς του χαμηλοσυνταξιούχους που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς τους την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα που έχει δημοσιοποιήσει ο ΕΦΚΑ.

Συντάξεις: Πότε πληρώνονται προκαταβολές και έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους δικαιούχους

Εντός των ημερών θα καταβληθούν από τον e-ΕΦΚΑ οι προκαταβολές των συντάξεων σε 26.051 δικαιούχους αλλά και η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 250 ευρώ σε 634.027 χαμηλοσυνταξιούχους.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα γίνουν οι εξής καταβολές:

Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι χαμηλοσυνταξιούχοι χάνουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 250 ευρώ θα καταβληθεί σε 634.027 χαμηλοσυνταξιούχους την Τετάρτη 29/12.

Παράλληλα είναι προγραμματισμένο την ίδια ημέρα να καταβληθούν 10,6 εκατ. ευρώ σε 26.051 δικαιούχους για προκαταβολές συντάξεων μηνός Δεκεμβρίου, στη βάση του ν. 4778/2021.

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για κύκλωμα που "φούσκωνε" ποσοστά αναπηρίας

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι, μετά τις απολογίες τους, για την εμπλοκή τους σε κυκλώματα που πλαστογραφούσε πιστοποιητικά αναπηρίας ασφαλισμένων, έναντι αμοιβής.

Συντάξεις Ιανουαρίου: Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου η καταβολή στους δικαιούχους

Ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, η καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου στους συνταξιούχους. Συνολικά 910.000 δικαιούχοι θα δουν σήμερα τα χρήματα στους λογαριασμούς τους. Θα διατεθεί το ποσό των 540,2 εκατ. ευρώ από τον e-ΕΦΚΑ για κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.

Συντάξεις Ιανουαρίου: Οι πληρωμές σήμερα – Αναλυτικά πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι ανά ταμείο

Συνεχίζονται οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου 2022 σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τα χρήματα νωρίτερα λόγω των εορτών, ωστόσο αυτά θα αρχίσουν να πιστώνονται από σήμερα στους λογαριασμούς και όχι από την προηγούμενη εργάσιμη.

Subscribe to συντάξεις