Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΗΠΑ - Δημοσκόπηση: Εκτινάσσονται τα ποσοστά του Σάντερς

Ενισχυμένος από τις επιδόσεις του στις προκριματικές εκλογές της Άιοβα και του Νιου Χαμσάιρ, ο Σάντερς συγκεντρώνει ποσοστό 32% στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των Δημοκρατικών ψηφοφόρων τον Φεβρουάριο, κερδίζοντας 9 ποσοστιαίες μονάδες από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τη μηνιαία δημοσκόπηση των Washington Post-ABC.

Στο 16,8% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας

Στο 16,4% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το γ' τρίμηνο

Ο αριθμός των ανέργων ανήλθε σε 777.041 άτομα (εκ των οποίων περίπου 572.000 είναι μακροχρόνια άνεργοι) και μειώθηκε κατά 3,5%, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 10,9%, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Στο 24.4% η ανεργία σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Στο 24,4% ανήλθε η ανεργία τον Ιανουάριο του 2016 έναντι του αναθεωρημένου προς τα κάτω 25,7% τον Ιανουάριο του 2015, όπως προκύπτει από τα διορθωμένα ποσοστά που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Εφιαλτικές διαστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο λαμβάνει η παχυσαρκία

ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ                                                                                                           

Ζούμε πλέον σε ένα πλανήτη όπου οι παχύσαρκοι είναι περισσότεροι σε αριθμό από τους λιποβαρείς (υπερβολικά αδύνατους), σύμφωνα με μια νέα μεγάλη διεθνή επιστημονική έρευνα.

Politico: 5 συμπεράσματα για το "Βατερλώ" της Μέρκελ

ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ                        

Εκτενές αφιέρωμα στις εκλογές των τριών Καντονιών στη Γερμανία και το "ναυάγιο" του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) της Μέρκελ σε δύο από τα τρία γερμανικά κρατίδια, πραγματοποιεί το Politico.

Subscribe to ποσοστά