Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεαματικό άδειασμα του Πέτσα στον Βορίδη (Video)

Θεαματικό άδειασμα επεφύλαξε ο Στέλιος Πέτσας στον Μάκη Βορίδη που προτρέπει την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη μετατροπή του μουσείου του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη σε μουσείο μνήμης Γενοκτονίας του ελληνισμού.

Ποιο είναι το νέο πλαίσιο για την προστασία α' κατοικίας: Κρατική επιδότηση των δόσεων - Οι 3 κλίμακες

Μεγαλύτερη περίμετρο προστασίας και κάλυψη για πρώτη φορά των συνεπών δανειοληπτών, προβλέπει το νέο σχήμα για την πρώτη κατοικία, που θα ισχύσει ως το τέλος του έτους, δηλαδή πριν ενεργοποιηθεί ο νέος Πτωχευτικός.

Superstore ΠΛΑΙΣΙΟ στα Χανιά - Επενδύοντας σε ένα μεγάλο «βήμα τεχνολογίας»

Το νέο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ συνολικής έκτασης 1.400 τ.μ. στα Χανιά (Μάρκου Μπότσαρη 1) συμπληρώνει τους 3 πρώτους μήνες της επιτυχημένης λειτουργίας του, σε ένα πολύ κομβικό σημείο της πόλης, στη θέση που μέχρι πρότινος στεγαζόταν ο ιστορικός κινηματογράφος «Απόλλων».

Μοσκοβισί: Σήμερα μπορεί να καθοριστεί το πλαίσιο για μια συνολική συμφωνία

«Όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον μιλάμε για μια ουσιαστική πρόοδο που έχει γίνει στην Ελλάδα», δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιέρ Μοσκοβισί, προσερχόμενος στο Eurogroup, σχολιάζοντας την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Μεντβέντεφ: Έρχεται νέο πλαίσιο για τις πολιτικές πτήσεις

Νέο κανονιστικό πλαίσιο για τις πολιτικές πτήσεις, με βάση τα αίτια της πολύνεκρης συντριβής του αεροσκάφους της Flydubai το Σάββατο, θα επεξεργαστεί η κυβέρνηση της Ρωσίας, έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού της χώρας, Ντμίτρι Μεντεβέντεφ.

Subscribe to πλαίσιο