Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

"Πάσχα στην πόλη": Μπλόκα, drones και σαρωτικοί έλεγχοι στις εθνικές οδούς - Ανακοινώνει μέτρα ο Χαρδαλιάς

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει δώσει τον «οδικό χάρτη» της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων μετά το Πάσχα, τα επιδημιολογικά δεδομένα, όμως, αν και παρουσιάζουν μία μικρή εικόνα ύφεσης, μπορούν εύκολα να ανατραπούν, γεγονός που απαιτεί διπλή προσοχή, τόσο από την πλευρά των Αρχών όσο και από την πλευρά των πολιτών.

Lockdown: Μπλόκα παντού στην Δυτική Αττική – Όλα τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα

Αυστηρότερα μέτρα ισχύουν από σήμερα το πρωί στους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας – Ειδυλλίας λόγω του σκληρού lockdown που επιβλήθηκε καθώς είναι αυξημένο το επιδημιολογικό φορτίο που παρατηρείται στην Δυτικ

Τσίπρας: Πρέπει να ενισχύσουμε τους ανθρώπους του μόχθου

"Δεν συμφωνώ με λογικές ποινικοποίησης των αγροτικών κινητοποιήσεων".

Στην ανάγκη να υπάρξει συναίνεση που θα οδηγήσει σε λύσεις στάθηκε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος, στο Μέγαρο Μαξίμου, εκπροσώπους των αγροτών.

Άνοιξαν Ισθμός και Προμαχώνας

Τέλος στον αποκλεισμό του Ισθμού από τους αγρότες μετά από 35 ώρες

Άνοιξε το μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό της Κορίνθου και από το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε παλαιά και νέα εθνική οδό.

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα μπλόκα των αγροτών

Να εφαρμοστεί η νομιμότητα με αυτόφωρη σύλληψη για τους αγρότες που κλείνουν τα μπλόκα ζητεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Με αυτόφωρη σύλληψη στα μπλόκα απειλούνται οι αγρότες μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τους αποκλεισμούς των δρόμων.

O Άρειος Πάγος ζητά συλλήψεις και αυτόφωρο για τα μπλόκα

Διώξεις για παρακώλυση συγκοινωνιών από τα αγροτικά μπλόκα ζητά από τους κατά τόπους εισαγγελείς, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, τόνιζε την ανάγκη συνέχισης του διαλόγου με τους αγρότες, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Κομμένη στα δύο η Κρήτη από τους αγρότες (Φωτογραφίες)

Κομμένη στα δύο είναι από τις 10 το πρωί η εθνική οδός, στο ύψος του νέου κόμβου Μαλίων, από αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου, οι οποίοι μετέφεραν το μπλόκο από την είσοδο του Οροπεδίου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Κλιμακώνουν οι αγρότες - Κλείνουν επ’ αόριστον τα Τέμπη

Έκλεισαν το τελωνείο του Προμαχώνα - Κομμένη στα δύο η Κρήτη

Ύστερα από τη μαραθώνια χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των μπλόκων με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, οι αγρότες προτίθενται να συνεχίσουν των αγώνα τους και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις.

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες σε Δυτική Μακεδονία

Στις επάλξεις παραμένουν οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον συντονιστή τους Δημήτρη Μόσχο μετά τη σημερινή σύσκεψη όχι μόνο δεν υπήρξε λύση στο αγροτικό «αλλά φάνηκε ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση όταν μιλά για ασφαλιστικό και φορολογικό δεν αναφέρεται σε προσχέδια, αλλά σε ειλημμένες αποφάσεις».

Μπλόκα ξανά από το απόγευμα στις εθνικές οδούς Πελοποννήσου

Το κλείσιμο των εθνικών οδών στην Πελοπόννησο από τους αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων, συνεχίζεται το απόγευμα ενώ τα μπλόκα της ΠΑΣΥ στην Πελοπόννησο με ανακοίνωσή τους ζητούν «ν' αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό, να καταργηθούν τα μέτρα για το φορολογικό και το κόστος παραγωγής που έχουν ήδη ψηφιστεί».

Στις επάλξεις παραμένουν οι αγρότες

Παραμένουν τα μπλόκα σε όλη τη χώρα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, καθώς παραμένουν τα μπλόκα σε όλη τη χώρα.

Πλέον, τα βλέμματα των αγροτών στρέφονται στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, που έχει οριστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τι θα δώσει ο Τσίπρας στους αγρότες τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι θα συναντηθεί ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπράς, με εκπροσώπους των αγροτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εργασίας, εξετάζει μία σειρά βελτιωτικών προτάσεων για τους αγρότες.

Η αντιπρόταση αναμένεται να ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό στο ραντεβού τους με εκπροσώπους των αγροτών.

Με πολιορκία του αεροδρομίου Μακεδονία απειλούν οι αγρότες

Τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν στήσει στον νομό Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα αναμένουν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, για τον «πολυπόθητο» πλέον διάλογο.

Στα μπλόκα οι αγρότες μέχρι τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Συνεχίζουν τους αποκλεισμούς σε δρόμους και δημόσια κτίρια

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι αγρότες που ενισχύουν τα μπλόκα τους σε όλη τη χώρα, εν αναμονή της πρόσκλησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου για διάλογο με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Subscribe to Μπλόκα