Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Self test: Τι ισχύει από σήμερα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Το σύνολο των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας και όχι μόνο ορισμένοι κλάδοι θα μπορούν να προμηθεύονται από σήμερα δωρεάν από τα φαρμακεία δύο self test τα οποία θα διενεργήσουν υποχρεωτικά ένα για την εβδομάδα από 24/05/2021 έως 30/05/2021 και ένα για την εβδομάδα

Self test και ιδιωτικός τομέας: Πού είναι υποχρεωτικά, πότε επιβάλλονται κυρώσεις - Αναλυτικά τι ισχύει

Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα απαιτεί και τα κατάλληλα «όπλα» προκειμένου να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα ενόψει και του ανοίγματος του τουρισμού στις 15 Μαΐου.

Κορωνοϊός: Αυτές είναι οι ευπαθείς ομάδες εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, καθορίστηκαν οι κατηγορίες των ευπαθών ομάδων εργαζομένων.

Αντί για προσλήψεις στο ΕΣΥ μπαίνουν ιδιωτικοί γιατροί στα Δημόσια Νοσοκομεία

Στο ΕΣΥ 365 ιδιώτες γιατροί για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ).

Τη δυνατότητα απασχόλησης ιδιωτών γιατρών σε δημόσια νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών παρέχει το υπουργείο Υγείας. 

Πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα του Αγίου Πνεύματος

H Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημέρωσε τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 (Αγίου Πνεύματος).

Άδεια ειδικού σκοπού: Τι ισχύει για τους γονείς που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα

Οι υπουργοί Στέλιος Πέτσας και Γιάννης Βρούτσης εξήγησαν, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι για τις ημέρες που τα παιδιά θα βρίσκονται στο σπίτι, εφ’ όσον με απόφαση του σχολείου θα γίνονται εκ περιτροπής μαθήματα, συνεχίζεται η άδεια ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και για κάθε τέσσερις ημέρες ειδικής άδειας, θα χρεώνονται μία κα

Άδεια ειδικού σκοπού: Πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα

Δέκα μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων για τον μήνα Μάρτιο «κλείδωσε» ο τρόπος και η διαδικασία πληρωμής των αδειών ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους γονείς του ιδιωτικού τομέα. Υπενθυμίζεται πως οι ΑΠΔ του Μαρτίου πρέπει να υποβληθούν έως την επόμενη Παρασκευή 15 Μαίου.

Ανοιχτή Επιστολή 415 Συνδικαλιστών του Ιδιωτικού Τομέα στον Πρωθυπουργό: Χορτάσαμε από ωραία λόγια

Ανοιχτή επιστολή απέστειλαν 415 Συνδικαλιστές του Ιδιωτικού Το μέα στον Πρωθυπουργό, τονίζοντάς του, πως έχουν χορτάσει από ωραία λόγια και ζητούν πλέον, πράξεις, για την προστασία τους από τον ιό της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Αναλυτικά η επιστολή:

Ιδιωτικός τομέας: Εργαζόμενοι ενός κατώτερου θεού!

Τουλάχιστον μισό εκατομμύριο εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της χώρας γίνονται από σήμερα, και επισήμως, τα πρώτα και μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης του κορωνοϊού. Και, ταυτοχρόνως, γίνονται και τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, στην «οικονομία πολέμου» που κήρυξε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΕΒ: Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πληρώνουν το… μάρμαρο για το υπερτροφικό Δημόσιο

Τον υπερτροφικό δημόσιο τομέα καταγγέλλει, στο εβδομαδιαίο οικονομικό του δελτίο, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), επισημαίνοντας ότι ο ιδιωτικός τομέας, μέσω της υπερφορολόγησης, καλείται να πληρώσει το «μάρμαρο».

Ξεπερνούν το ένα εκατ. οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ

Οι  απλήρωτοι από 1-5 μήνες εργαζόμενοι προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο, ενώ σχεδόν μισό εκατομμύριο είναι οι υποαπασχολούμενοι, μέχρι 4 ώρες επισήμως την ημέρα με τις μισές αποδοχές.

Subscribe to ιδιωτικός τομέας