Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Black Friday: Ημέρα μεγάλων εκπτώσεων με αισιοδοξία από τους καταστηματάρχες

Αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι καταστηματάρχες καθώς σήμερα είναι η Black Friday και η κορύφωση μιας περιόδου εκπτώσεων. Οι καταναλωτές αναμένεται και φέτος να προχωρήσουν σε μεγάλο όγκο αγορών ωστόσο οι ειδικοί εφιστούν προσοχή για για τις προσφορές που διαφημίζονται.

Black Friday: Ο δεκάλογος που θα σώσει τους καταναλωτές από τις «παγίδες» της αγοράς

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με την ευκαιρία της Black Friday και με σκοπό την προστασία του καταναλωτικού κοινού, ανακοίνωσε τον δεκάλογο της Black Friday που φέτος είναι στις 26 Νοεμβρίου.

Black Friday: Ποια καταστήματα και αλυσίδες άρχισαν ήδη τις προσφορές

Σε ρυθμούς Black Firday κινούνται από το βράδυ της Πέμπτης οι μεγάλες αλυσίδες και τα εμπορικά καταστήματα καθώς άνοιξε η περίοδος με τις προσφορές τους που θα ολοκληρωθούν τη «Μαύρη Παρασκευή» και τη Cyber Monday. Ήδη από χθες το βράδυ τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν ξεκινήσει προσφορές σε προϊόντα κάτι που άλ

Black Friday: Αντίστροφη μέτρηση - Τί πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει το σαφάρι ενημέρωσης τιμών και προϊόντων είτε διαζώσης είτε κυρίως μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα προκειμένου να είναι έτοιμοι για τυχόν προσφορές εν όψει τόσο της Black Friday όσο και της Cyber Monday.

Black Friday: Τότε προγραμματίζουν οι Ελληνες τις αγορές τους για τα Χριστούγεννα

Περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες καταναλωτές (59%) σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους την περίοδο της Black Friday, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας «Holiday Shopping Trends 2021» που πραγματοποίησε η Sitecore.

Χειμερινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν - Πόσο θα διαρκέσουν

H αντίστροφη μέτρηση για τις χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησε με την άφιξη της Πρωτοχρονιάς. Ετσι εν μέσω lockdown, καταστηματάρχες και καταναλωτές προετοιμάζονται για τις αγορές τους έχοντας πλέον και τις επιλογές του click away και του click in shop.

Ανοιχτά σούπερ μάρκετ και μαγαζιά την Κυριακή, ξεκινούν εκπτώσεις

Tην 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 14 του ίδιου μήνα.

Τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή την 1η Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Θερινές εκπτώσεις 2020: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξή τους - Τι πρέπει να προσέξετε

Οι τακτικές θερινές εκπτώσεις για το έτος 2020 αρχίζουν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και λήγουν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. Τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, με προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας 11 π.μ– 6 μ.μ.

ΕΝΦΙΑ: Οι εκπτώσεις και οι μειώσεις στο φόρο που ισχύουν φέτος

Με το χρόνο για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων να εκπνέει στις 29 Ιουλίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μετράει αντίστροφα και ο χρόνος για το λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος περίπου 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων.

Αλλαγές σε εκπτώσεις και προσφορές – Προς κατάργηση οι ενδιάμεσες

Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που θα αφορά στο παρεμπόριο ενδέχεται να περιλαμβάνεται και ρύθμιση για την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων και την απελευθέρωση των προσφορών.

Πότε τελειώνουν οι χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου.  

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.  

Αντίστροφη μέτρηση για τις χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων ξεκίνησε και οι καταναλωτές ξεκινούν σιγά-σιγά την έρευνα αγοράς.

Οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.

Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Κι ενώ βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2019, η αντίστροφη μέτρηση για τις χειμερινές εκπτώσεις του 2020 έχει ήδη ξεκινήσει, με τους καταναλωτές και τα εμπορικά καταστήματα να προετοιμάζονται για τις μειωμένες τιμές.

Black Friday και Cyber Monday: Πώς μας... προέκυψαν και πότε "πέφτουν" οι δύο μέρες των εκπτώσεων

Ευκαιρίες να κάνουν τις αγορές τους σε χαμηλότερες τιμές, σε περιόδους ή ημέρες με εκπτώσεις, θα έχουν οι καταναλωτές μέχρι το τέλος του 2019.

H Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, ορίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών.

Subscribe to εκπτώσεις