Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρέη στην εφορία: Πότε αναμένεται η εγκύκλιος για τη νέα πάγια ρύθμιση

Τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η εγκύκλιος για τη νέα πάγια ρύθμιση 24-48 δόσεων, ενώ γίνεται προσπάθεια η πλατφόρμα να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για τις απουσίες των μαθητών λόγω γρίπης

Εγκύκλιο με την οποία ενημερώνει ότι οι απουσίες των μαθητών που οφείλονται στην έξαρση της γρίπης δεν θα ληφθούν υπ' όψιν έστειλε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σημειώνοντας ότι έχει ισχύ για το τρέχον σχολικό έτος.

Εκδόθηκε η εγκύκλιος για την προστασία των διανομέων

Συγκεκριμένα μέτρα και υποχρεώσεις με σκοπό την προστασία της ασφαλείας και της υγείας των εργαζομένων στη διανομή προϊόντων με δίκυκλο ορίζει εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που εκπονήθηκε με τη συμβολή του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Τέλος στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες απέναντι στους ντελιβεράδες - Τι προβλέπει επερχόμενη εγκύκλιος

Τις υποχρεώσεις των εργοδοτών στο χώρο της εστίασης που απασχολούν διανομείς με μηχανάκι, θα προσδιορίζει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, η οποία αναμένεται να εκδοθεί, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

Ολόκληρη η εγκύκλιος για το ΕΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ                                                                               

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποσαφηνίζει τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα καταβαλλόμενα ποσά του ΕΚΑΣ.

Ολόκληρη η εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Οι λεπτομέρειες για τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις ορίζονται σε σχετική εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε όλες τις διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Οι αναλυτικές οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών για τις φορολογικές δηλώσεις

Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων περιλαμβάνει εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή που απεστάλη σε όλες τις εφορίες της χώρας και στους αρμόδιους φορείς.

Ειδικότερα η εγκύκλιος δίνει τις ακόλουθες διευκρινίσεις για την συμπλήρωση και τη υποβολή της φορολογικής δήλωσης:

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν 500.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ                                                                                                                             

Ξεκίνησαν τα «ραβασάκια» που αφορούν χιλιάδες ιδιοκτήτες ανασφάλιστων αυτοκινήτων.

«Δεύτερη ευκαιρία» για τις 100 δόσεις: Όροι και πρϋποθέσεις

Δεύτερη ευκαιρία θα έχουν όσοι έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων λόγω νέων χρεών και με νέα εγκύκλιο θα μπορούν πλέον να επανενταχθούν σε αυτή και να πληρώσουν με δόσεις και τις νέες οφειλές τους (μη ασφαλιστικές).

Subscribe to Εγκυκλιος