Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΝΦΙΑ 2022: Περίπου 2,5% - 3% μικρότερος - Πότε είναι η πρώτη δόση

Χαμηλότερος θα είναι ο ΕΝΦΙΑ που θα κληθεί να πληρώσει η συντριπτική πλειονότητα των ιδιοκτητών ακινήτων για το 2022 παρότι θα ενσωματωθούν οι νέες αντικειμενικές αξίες ώστε να υπολογιστεί ο φόρος και οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό είναι αυξημένες σε σχέση με αυτές που ισχύουν σήμερα.

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα myaade για χρέη της πανδημίας σε 36 και 72 δόσεις

Σε λειτουργία βρίσκεται η πλατφόρμα myaade, η οποία αφορά τα χρέη που δημιούργησε η πανδημία στους πολίτες.

Άνοιξε πριν από λίγο η ηλεκτρονική πλατφόρμα στο myaade/ρυθμίσεις οφειλών για την ρύθμιση των χρεών της πανδημίας από 3 έως 6 χρόνια.

Κορωνοϊός - Φον ντερ Λάιεν: Έχουμε παραδώσει δόσεις για να καλυφθεί τουλάχιστον το 70% των ενήλικων Ευρωπαίων

H EE έχει παραδώσει αρκετές δόσεις εμβολίων για την COVID-19, αρκετές για να εμβολιαστεί το 70% του ενήλικου πληθυσμού ακόμη και αυτόν τον μήνα, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν.

Johnson & Johnson: «Φρένο» στη χρήση 17 εκατομμυρίων δόσεων – Αναμένεται να μην παραδώσει όσα υποσχέθηκε

Η Johnson & Johnson αναμένεται ότι δεν θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της για την προμήθεια εμβολίων προς την Ευρωπαϊκή Ενωση κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, αφού η χορήγηση εκατομμυρίων δόσεων απαγορεύθηκε στην Ευρώπη για λόγους ασφαλείας, δήλωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μπουρλά: Και τρίτη δόση εμβολίου σε 9-12 μήνες και μετά κάθε χρόνο

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού Pfizer τόνισε πως σε περίπτωση απελευθέρωσης θα υπάρξει θέμα ως προς την επάρκεια των υλικών. «Ακόμα και αν ελευθερώναμε τις πατέντες, θα χρειαζόταν 2-3 χρόνια για τον οποιονδήποτε να στήσει την απαραίτητη υποδομή και αρκετά δισεκατομμύρια» δήλωσε.

Χωρίς αλλαγές ο ΕΝΦΙΑ του 2021 - Σε έξι δόσεις η εξόφληση

Το οικονομικό επιτελείο έχει «κλειδώσει» το σχέδιο φορολόγησης των ακινήτων, το οποίο θα συζητήσει σήμερα με τους επικεφαλής των θεσμών και προβλέπει ότι ο ΕΝΦΙΑ που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος πάνω από 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων θα υπο

Εμβόλιο Pfizer: Φτιάχτηκε σύριγγα που βγάζει επτά δόσεις από κάθε φιαλίδιο

Μία νέα σύριγγα που μπορεί να αποσπάσει επτά δόσεις από κάθε φιαλίδιο εμβολίου Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε η ιαπωνική εταιρεία Terumo. Με τη σύριγγα αυτή εξασφαλίζονται μία έως δύο περισσότερες δόσεις σε σχέση με τις υπάρχουσες σύριγγες.

Φαρμακοβιομηχανίες: Μην αλλάζετε τις δόσεις των εμβολίων

«Καμπανάκι» χτυπούν οι φαρμακοβιομηχανίες σχετικά με την στρατηγική κάποιων κυβερνήσεων που σκοπεύουν να αλλάζουν τη δοσολογία των εμβολίων πέραν των ορίων που έχει καθορίσει η κατασκευάστρια εταιρεία.  Ως γνωστόν, αυτή η στρατηγική σκοπεύει στο να αντιμετωπιστεί η έλλειψη μεγάλων ποσοτήτων εμβολίων και να εμβολιαστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος

Κορωνοϊός: Ποιες επιχειρήσεις θα καταβάλουν ρυθμισμένες δόσεις με πρόσθετο περιθώριο ενός μήνα

Την επέκταση της προθεσμίας καταβολής δόσεων ρυθμίσεων κατά ένα μήνα για επιχειρήσεις που απασχολούν μισθωτούς που αμείβονται με μισθό ή ημερομίσθιο, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μειωμένη ή εκ περιτροπής απασχόληση και έχουν ενεργό και έχουν συγκεκριμένο κωδικό δραστηριότητας προβλ

Οφειλές στους δήμους: Οι 120 δόσεις μειώθηκαν σε 100 – Ποιους αφορά η ρύθμιση

Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές προς του δήμους που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά χθες το βράδυ προχώρησε στο «κούρεμα» της ρύθμισης.

120 δόσεις σε δήμους: Ποιες οφειλές ρυθμίζονται, ποιες επιβαρύνσεις διαγράφονται

Την ευκαιρία να «σβήσουν» τις κλήσεις από τη δημοτική αστυνομία οι οποίες έμειναν απλήρωτες και να ρυθμίσουν όλα τα χρέη που έχουν στους δήμους σε πολλές μικρές μηνιαίες δόσεις που μπορεί να φθάσουν και τις 120 έχουν οι πολίτες με μια ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβληθεί από την Μαρτίου 2021.

«Παράθυρο» για νέα ρύθμιση 100 και 120 δόσεων – Επιστρεπτέα προκαταβολή και το 2021

Η στήριξη όσων πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού για να μείνουν όρθιοι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στοίχημα της κυβέρνησης μετά την τιθάσευση των κρουσμάτων που πιέζουν ασφυκτικά το ΕΣΥ.

Αυξάνονται οι δόσεις για φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ - Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Τέσσερις ακόμη νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη βουλή. Το πρώτο, η ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ ενισχύεται με ακόμα 200 εκατ.

Τι ισχύει για παρατάσεις και αναστολές στις οφειλές προς Εφορία και Ταμεία - Τι να προσέξετε

Παρατάσεις, αναστολές και άλλες αλλαγές σε προθεσμίες εκπλήρωσης φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων τέθηκαν σε ισχύ από την κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων παροχής οικονομικών διευκολύνσεων προς εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις που πλήττονται από την πρωτοφανή κρίση την οποία έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ρύθμιση 24 ή 48 δόσεων: Άνοιξε η εφαρμογή - 550 αιτήσεις μέσα σε μισή ώρα

Άνοιξε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η εφαρμογή για τη νέα μορφή της πάγιας ρύθμισης οφειλών που επιτρέπει την αποπληρωμή φορολογικών οφειλών σε έως 24 ή 48 δόσεις. Η εφαρμογή προσφέρεται στους οφειλέτες μέσω του δικτυακού τόπου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr).

Συνταξιούχοι: Σε τρεις δόσεις τα αναδρομικά

Σε τρεις δόσεις θα δώσει από το 2021 το οικονομικό επιτελείο τα αναδρομικά ύψους 3,985 δισ. ευρώ στους παλιούς συνταξιούχους (πριν από τον νόμο Κατρούγκαλου) για το 10μηνο που μεσολαβεί από τις 10 Ιουνίου του 2016 έως τις 11 Μαΐου του 2016, εφόσον υπάρξει θετική απόφαση από το ΣτΕ.

Subscribe to δόσεις