Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ακίνητα εκτός σχεδίου: Έρχονται ανατροπές στους όρους δόμησης

Αλλάζει το σκηνικό στην εκτός σχεδίου δόμηση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, από το υπουργείο Περιβάλλοντος σχεδιάζουν να περιορίσουν τις παρεκκλίσεις. Και αυτό επειδή σήμερα, με ειδικούς όρους και ενίοτε φωτογραφικές διατάξεις, καταστρατηγείται στην πράξη ο βασικός άξονας που είναι για την κατοικία τα τέσσερα στρέμματα.

Μεγάλες ανατροπές σε μισθούς και συντάξεις (Πίνακες)

ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ

Σημαντικές ανατροπές σε μισθούς και συντάξεις για εκατομμύρια πολίτες, φέρνει αυτό το καλοκαίρι με τους Έλληνες να διαπιστώνουν στα ΑΤΜ τις διαφορές στα εισοδήματά τους και τις αλλαγές στη ζωή τους που έφερε η εφαρμογή του μνημονίου.

Αλλαγές σε φόρους ακινήτων, τέλη κυκλοφορίας, αδήλωτα εισοδήματα προαναγγέλλει ο Αλεξιάδης

Ανατροπές στους φόρους μεταβίβασης ακινήτων, παρεμβάσεις στον ΦΠΑ για τις οικοδομές, σύνδεση των τελών κυκλοφορίας με τη χρήση Ι.Χ., αλλαγές στο φόρο ακινήτων και στοχευμένους ελέγχους σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής προαναγγέλλει ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Σαρωτικές ανατροπές για τους δημοσίους υπαλλήλους φέρνει το νέο ασφαλιστικό

Εισφορές επί των πάσης φύσεως αποδοχών τους θα καταβάλλουν από τον Ιανουάριο του 2017 όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι σύμφωνα με το ασφαλιστικό σχέδιο. Η πρόβλεψη αυτή οδηγεί σε μειώσεις μισθών που σύμφωνα με εκτιμήσεις, μεσοσταθμικά αγγίζουν τα 40 ευρώ τον μήνα.

Οι ανατροπές στην φορολογία: Προστασία χαμηλόμισθων – «Καμπάνες» στους μεσαίους

Σημαντικές ανατροπές, στην φορολογία φέρνει το νέο σχέδιο της κυβέρνησης, που ανεβάζει τον λογαριασμό των φόρων στους φορολογούμενους με μεσαία εισοδήματα από τις 30.000 ευρώ και πάνω.

Το οικονομικό επιτελείο, κινούμενο στην λογική της προστασία των χαμηλών εισοδημάτων ρίχνει όλο το βάρος στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα.

Subscribe to ανατροπές