Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανάκληση αδειών - Επιστράτευση: Πότε μπορεί να γίνει, τι ισχύει στην Ελλάδα

Σήμα με άμεση εκτέλεση και εφαρμογή «από λήψεως», εξέδωσαν τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας προς όλες τις Μονάδες, με απόφαση του ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με το οποίο αναστέλονται όλες οι άδεις του προσωπικού.

Πλέον η ανάκληση των αδειών γίνεται με τον πιο επίσημο τρόπο.

Μέτρα για κορωνοϊό: Οι γκρίζες κατηγορίες της άδειας ειδικού σκοπού

Μπορεί η άδεια ειδικού σκοπού να αποτελεί δικαίωμα του εργαζομένου και να οφείλει ο εργοδότης να τη χορηγήσει, αλλά ουδέν προβλέπεται για την περίπτωση που ο εργοδότης αρνηθεί να εφαρμόσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ).

Δόθηκε τρίμηνη παράταση δηλώσεων στο Κτηματολόγιο σε Λέσβο – Λήμνο

Παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου 2020 η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο για τα νησιά Λέσβο και Λήμνο, με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Δημήτρη Οικονόμου.

Κορωνοϊός: Κόβονται οι άδειες στον τομέα της Υγείας με εντολή Κικίλια

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, λόγω του κορωνοϊού, αναστέλλονται -και ανακαλούνται, μέχρι νεωτέρας- οι κανονικές άδειες του προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας, των Κεντρικών Υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, του ΕΚΕΑ, της ΕΚΑΠΥ, του ΙΦΕΤ και των Δημοσίων Δομ

Νέες άδειες για μονάδες φαρμακευτικής κάνναβης - Εξετάζονται σχεδόν 130 αιτήσεις

Η αξιολόγηση υποβληθεισών αιτήσεων για έγκριση εγκατάστασης μονάδων καλλιέργειας και παραγωγής τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης βρίσκεται σε εξέλιξη.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων από το σύνολο των 129 φακέλων έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση ήδη των 125 φακέλων, δηαλδή του 85%.  

Πληρώθηκε η πρώτη δόση για τις άδειες των καναλιών

Κατατέθηκε η πρώτη δόση στα δημόσια ταμεία για την κατοχή της δεκαετούς άδειας επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής, ελεύθερης λήψης, εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου και από τους πέντε οριστικούς δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται ότι τα πέντε κανάλια που έλαβαν άδεια είναι τα εξής:

Κομισιόν: Καμία σχέση η επιστολή Ετινγκερ με το διαγωνισμό για τα κανάλια

«Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

Εκπρόσωπος της Κομισιόν δηλώνει στο ευρωπαϊκό πρακτορείο «Euractiv.com» ότι η επιστολή Ετινγκερ και τα ζητήματα που θέτει δεν έχουν καμία σχέση με τον εν εξελίξει διαγωνισμό αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών.

Από εξετάσεις θα περνούν όσοι θέλουν να οπλοφορούν

ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ  

Τροποποιούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης άδειας οπλοφορίας για πολίτες που επιθυμούν είτε να την αποκτήσουν από την αρχή είτε να την ανανεώσουν, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη , Νίκου Τόσκα.

Σπίρτζης: Μέσα στο Μάρτιο η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες

Εντός του Μαρτίου θα ξεκινήσει η διαδικασία προκήρυξης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, είπε στον ρ/σ «Παραπολιτικά» ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Μαξίμου: Η αντιπολίτευση μάχεται υπέρ των καναλαρχών και κατά των ευάλωτων ομάδων

Σφοδρή επίθεση κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου κάνει λόγο για «πόλεμο» από την αντιπολίτευση κατά του νομοσχεδίου που στοχεύει στην ανακούφιση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, του επονομαζόμενου παράλληλου προγράμματος.

«Πυρά» Μαξίμου σε αντιπολίτευση: Δίνουν μάχη υπέρ των καναλαρχών και εναντίον των αδυνάμων

Σε επικοινωνιακή… αντεπίθεση προχωρά το Μέγαρο Μαξίμου και με αφορμή τον αναβρασμό που έχει προκληθεί για τις τηλεοπτικές άδειες, βγάζει στην επιφάνεια και υπερασπίζεται τις δράσεις του «Παράλληλου Προγράμματος».

Ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η τροπολογία, ο αριθμός των αδειών ορίζεται σε τέσσερις (υψηλής ευκρίνειας), ενώ η τιμή εκκίνησης της δημοπράτησης θα ορίζεται με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Επικρατείας και θα είναι για δέκα έτη.

Βούτσης: Τέσσερα τα κανάλια – Πλήρης επιβεβαίωση της Kontranews

To δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Kontranews» για τις τηλεοπτικές άδειες επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν περισσότερα από τέσσερα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, ελεύθερης μετάδοσης και υψηλής ευκρίνειας.

Subscribe to άδειες