Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Κυπαρρισία: Υποψίες και για άλλο θύμα

Αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Κυπαρρισία: Υποψίες και για άλλο θύμα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση του «τσιμεντωμένου» πτώματος της 42χρονης Μόνικας Γκιούς στην Κυπαρισσία, καθώς είναι πιθανό να μην είναι το μόνο θύμα του 39χρονου κατηγορούμενου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, η Ρουμάνα είχε την πρόθεση να μιλήσει και για τις πρώην συντρόφους του ομοεθνή της, οι οποίες επίσης έχουν πεθάνει.

«Αν ζούσε η καημένη η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη σύζυγο του κατηγορούμενου», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ανθούλα Ανάσογλου στον σταθμό του Mega. «Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, για αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης», εξήγησε.

Η δικηγόρος, μάλιστα, ζήτησε σεβασμό στη μνήμη της 42χρονος περιγράφοντας παράλληλα το μαρτύριο που βίωνε όσο ήταν εν ζωή, από τον 39χρονο. «Ογκώδης ο φάκελος της υπόθεσης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσυρε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί», ανέφερε.

«Η Μόνικα φοβόταν, την εκφόβιζε με το που κατέληξε η πρώην σύντροφός του και ότι θα πάθει τα ίδια αυτή και τα παιδιά της. Έμεινε επειδή τον φοβόταν, επειδή την κακοποιούσε», πρόσθεσε.Στην ίδια εκπομπή, φιλοξενήθηκε και μια συγγενής της 42χρονης. «Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια δε είχαμε επικοινωνία με την Μόνικα. Δεν είχε κινητό. Δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν της επέτρεπε να έχει κινητό», ανέφερε η κ. Τάνια, ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας. «Μέχρι τελευταία, την κυνηγούσε στο δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι», είπε χαρακτηριστικά.